Windsurf vakantie Hawaii

Windsurf vakantie Hawaii

Windsurf vakantie Hawaii, boek een mooie reis naar het prachtige Hawaii en geniet van een mooie windsurf vakantie.

Windsurf vakantie HawaiiDe geboorteplaats van de surfsport!
Hawaii, de geboorteplaats van de surfsport, het is dan ook niet vreemd dat u hier de beste surfspots ter wereld vindt. Met meer dan 13 verschillende locaties op de verschillende eilanden van Hawaii vindt u hier de meest uiteenlopende condities. Bent u een gevorderde surfer die opzoek is naar avontuur, of zet u voor het eerst een voet op een surfboard? Op Hawaii vindt u de perfecte surf spots die het beste bij u past. (Windsurf vakantie Hawaii info) Bekijk hieronder alle informatie voor een windsurf vakantie Hawaii.

Bekijk hier de windsurf vakanties op Hawaii >>

Windsurf vakantie Hawaii:

Geniet op het hoofdeiland Hawaai bijvoorbeeld van kalmer water terwijl u geniet van een uitzicht op de prachtige kustlijn van. Ke’ei Kealakekua Bay is één van Hawaii’s minder bekende surf spots en er komen hier dan ook minder mensen op af. De rust zorgt ervoor dat u lekker bij kunt komen op het water, ideaal voor de beginnende surfer.

Heeft u zin in iets meer snelheid? Bezoek dan de Ma’alaea Pipeline op Maui. Hier vindt u ’s werelds snelst golven die veroorzaakt worden door een zuid-stroming die langs de kust van Maui Windsurf vakantie Hawaiitrekken. Om uw avontuur helemaal compleet te maken is het in de winter mogelijk om hier ook Bultrug walvissen te spotten. (Windsurf vakantie Hawaii info)

Windsurfen op Hawaii:

Voor de echte professionals is er nog het Jaws Beach. Hier zijn de hoogste en ruigste golven ter wereld te vinden en het advies voor beginners luidt dan ook om hier weg te blijven. Met golven die volgens sommigen tot wel 36 meter hoog rijken is Jaws Beach één van de bekendste surf spots in de wereld die naast professionele surfers helaas toch ook beginnelingen aantrekt. De lokale bevolking is hier niet blij mee. Zij moeten vechten voor een schaarse plek op het water en maken zich tevens zorgen om de ongelukken die door roekeloosheid worden veroorzaakt. Maar mocht u klaar zijn om de uitdaging aan te gaan dan wacht hier de ultieme test op u.

Windsurfen op Hawaii:

Ben je uit op hoge golven en uitdaging of wilt u al surfende genieten van wat kalmer water langs de Hawaiiaanse kust? Dan is dit de bestemming die u met de meest uiteen lopende mogelijkheden precies biedt waar u naar op zoek bent. Naast het surfen kun je ook helemaal op gaan in de rijke geschiedenis en het ontstaan van de surfsport. Leer de legendes kennen, wie weet hoort u daar op een dag ook bij.

Bekijk hier de reizen naar Hawaii >>

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *