Vliegticket Hawaii

Vliegticket Hawaii

Vliegticket Hawaii, boek nu een bijzondere reis naar Hawaii.

Vliegticket HawaiiMet een vliegticket Hawaii vliegt u rechtstreeks naar één van de tropische eilanden aan de westkust van Amerika. Een reis naar Hawaii kan ook eventueel gecombineerd worden met een reis naar de westkust. Na een lange rondreis door Califronie en Nevada kunt u even stoom uitblazen in het prachtige Hawaii. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks vliegen naar Honolulu. Op deze pagina vindt u tal van informatie over een mooie reis naar Hawaii en tips waar u vliegtickets kunt boeken voor een reis naar Hawaii. (vliegticket Hawaii tip)

Bekijk hier de vliegtickets Hawaii en aanbiedingen >>

Vliegticket Hawaii:

Een rechtstreekse vlucht naar Hawaii is vanaf Nederland niet mogelijk. U kunt vanaf Amsterdam een vliegticket boeken met een tussenstop in Amerika. Dit is de reden dat Hawaii vaak geboekt wordt in combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan een andere staat. Een binnenlandse vlucht is in Amerika vaak een stuk goedkoper, dan een internationale vlucht. Reden genoeg dus om twee losse vliegtickets te boeken. Natuurlijk kunt u ook een vlucht boeken naar Hawaii vanaf Amsterdam. U kunt vliegen naar Hawaii via Londen, Washington, Los Angeles of San Francisco. De grootste vliegtuigmaatschappij van Amerika United Airlines organiseert deze vluchten. Ze hebben het grootste wereldwijde netwerk en kunnen prima een vlucht aanbieden vanaf Amsterdam. Het voordeel van vliegen met United Airlines is dat u niet verplicht bent om alleen op Oahu te vliegen. U kunt ook vanaf Amsterdam direct vliegen naar Maui, Kauai en Big Island. (vliegticket Hawaii tip)

Vliegticket Hawaii boeken, tips:

  • We lieten al eerder vallen dat het ook prima mogelijk is om een binnenlandse vlucht te boeken. Vlieg bijvoorbeeld eerst naar een plekje in Amerika waar u graag naartoe wil gaan. U kunt hier een paar dagen verblijven om vervolgens door te vliegen naar Hawaii. U komt zo ook niet met een grote jetlag aan en u kunt even bijkomen van een lange vlucht. Vanuit Amerika vertrekken dagelijks verschillende binnenlandse vluchten naar de verschillende eilanden in Hawaii. Een vliegticket Hawaii is dus zo geregeld en vaak voordeliger, dan een rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam. (vliegticket Hawaii tip)
  • Als u eenmaal in Hawaii bent, dan wilt u misschien eiland hoppen. De snelste manier om dit te doen is door gewoon het vliegtuig te pakken. De verschillende eilanden worden allemaal met een klein vliegveld met elkaar verbonden. Hawaiian Airlines en Island Airlines zijn de belangrijkste lokale vliegtuigmaatschappijen. Overdag kunt u bijna ieder uur het vliegtuig pakken naar een ander eiland. U kunt zo zelfs een dagtrip maken naar Honolulu als u bijvoorbeeld op de Big Island verblijft. Hawaiian Air vliegt met gewone Boeing 737 vliegtuigen tussen de eilanden. Vliegt u met Island Airlines? Dan krijgt u direct een unieke ervaring door met een propellervliegtuig te vliegen. U mag op een binnenlandse vlucht 23 kg bagage meenemen. Handig als u van plan bent langer dan een dag te blijven. (vliegticket Hawaii tip)

Bekijk hier de mooiste reizen naar Hawaii >>

Meer informatie over Hawaii, vliegtickets en reizen:

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *