Vakantiebrochure Hawaii

Vakantiebrochure Hawaii

Vakantiebrochure Hawaii, boek een bijzondere reis naar Hawaii.

Vakantiebrochure HawaiiVakantiebrochure Hawaii geeft u een idee wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk hebben we vaak het idee dat het eiland een tropisch land is. De 50ste Staat van Amerika is alleen een compleet andere wereld. U kunt hier kennismaken met een tropische wereld met haar eigen inwoners. Maak kennis met de eilanden Maui, Oahu, Big Island, Makai en Lanai. Bekijk hieronder meer informatie over Hawaii. (vakantiebrochure Hawaii)

Bekijk hier de vakanties op Hawaii >>

Vakantiebrochure Hawaii:

Als u voor het eerst een bezoekje gaat brengen aan Hawaii, dan is het eiland Oahu de beste keuze. U krijgt hier de complete Hawaii ervaring zoals we deze allemaal uit boeken en films kennen. Oahu is het hoofdeiland van de staat en heeft ook de hoofdstad Honalulu. De meeste toeristen verblijven in het populaire Waikiki. Hier vindt u prachtige brede stranden en grote hotelresorts. Overdag kunt u heerlijk relaxen of met de auto het eiland ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige watervallen of het grootste winkelcentrum van Amerika. (vakantiebrochure Hawaii)

Pearl Harbor Hawaii en meer info:

Als dit nog niet genoeg is dan kunt u ook een bezoek brengen aan het oorlogsmonument en oude legerbasis Pearl Harbour.

Vakantiebrochure HawaiiBent u de drukte van Oahu zat? Geen probleem u kunt prima eilandhoppen met een binnenlandse vlucht. De binnenlandse vluchten naar andere eilanden gaan ieder uur. U kunt dus prima een dagje een bezoek brengen aan een ander eiland. U mag ook nog eens 23 kg bagage meenemen als u langer wilt blijven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Big Island. Dit eiland schijnt nog steeds te groeien en heeft o.a. de grootste nog actieve vulkaan van de wereld. In Vulcanoes National Park kunt u de top van de vulkaan bezoeken en de rookpluimen eruit zien komen. U kunt ook een bezoek brengen aan de Rainbow Waterfalls. Door de nevel van de watervallen verschijnt er bijna altijd een prachtige regenboog.
Natuurlijk is Oahu niet het enige eiland dat u kunt bezoeken volgens de reisbrochure Hawaii. U kunt ook een bezoek brengen aan het bekende eiland Maui. U kunt hier vooral genieten van de rust en prachtige zandstranden. Bent u dol op duiken? De onderwaterwereld is vanaf die eiland adembenemend mooi. Maak kennis met de mooie vissen of ga duiken naar scheepswrakken of dolfijnen. In de wintermaanden komt u zelfs walvissen tegen die overwinteren in de omgeving van Hawaii.

Als u niet zo dol bent op toerisme, dan zijn de eilanden Molokai en Lanai een prima keuze. U kunt hier genieten van de rust en heerlijke sfeer. Het eiland staat vooral bekend om de prachtige flora en fauna en natuurlijk de walvissen die tijdens de wintermaanden voorbij komen zwemmen.

Bekijk hier de reizen naar Hawaii en excursies >>

Meer informatie over vakanties op Hawaii en tips voor het reizen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *