Vakantie San Francisco Hawaii

Vakantie San Francisco Hawaii

Vakantie San Francisco Hawaii, boek deze mooie reis.

Vakantie San Francisco HawaiiDe Amerikaanse westkust is met recht één van de mooiste bestemmingen van Amerika. U kunt de westkust nog beter combineren door een vakantie San Francisco Hawaii te boeken. U begint uw rondreis in één van de mooiste grote steden van Amerika, San Francisco. Na een vlucht van 12 uur kunt u heerlijk de benen strekken en wennen aan uw nieuwe tijdzone. Na een stad vol bezienswaardigheden reist u verder naar het tropische Hawaii waar u kunt genieten van een tropisch paradijs. (Vakantie San Francisco Hawaii info) Bekijk hier meer informatie over een bijzondere vakantie San Francisco Hawaii.

Bekijk hier de vakantie San Francisco en Hawaii >>

Vakantie San Francisco Hawaii:

San Francisco is absoluut één van de mooiste steden van Amerika. In de stad is nog een Victoriaanse bouwstijl te zien. Slenter eens door de wijken en laat u verrassen door de pracht en praal. Bezoek ook eens Pier 39 en Fisherman’s Warf. U vindt hier gezellige winkeltjes aan de boulevard van de stad. Schuin tegenover Fisherman’s Warf ziet u de beroemde Golden Gate Bridge liggen en natuurlijk Alcatraz. Het is een aanrader om al een paar maanden voor vertrek kaartjes voor Alcatraz te kopen (Vakantie San Francisco Hawaii info). De kaartjes zijn regelmatig uitverkocht en alleen in de zwarte handel te koop. In de zwarte handel betaalt u ongeveer tien keer zoveel voor een kaartje. Alcatraz is één van de beruchtste gevangenissen ter wereld en heeft een bijzonder Vakantie San Francisco Hawaiiverhaal. Huur eventueel vanaf Fisherman’s Warf een fiets en maak een tochtje over één van de beroemdste bruggen ter wereld. De Golden Gate Bridge! Na afloop van uw tocht door deze prachtige stad kunt u met een directe vlucht vliegen naar Honolulu. (Vakantie San Francisco Hawaii info)

Vakantie San Francisco Hawaii tips:

Binnen vijf uur staat u met Hawaiian Airlines in Honolulu vanaf San Francisco. U kunt vanaf hier gaan eiland hoppen of een aantal dagen verblijven in Waikiki. Breng een bezoekje aan Pearl Harbor en herdenk de oorlogsslachtoffers tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ontdek het bruisende nachtleven in Waikiki en ga winkelen in één van de grootste winkelcentra van Amerika. Bent u dol op watersport? Natuurlijk is een eiland als Hawaii de nummer één vakantiebestemming. U kunt gaan snorkelen in de Hanauma Baai waar u de mooiste vissen in het echt kunt tegenkomen. Of maak een boottochtje richting de dolfijnen die u hier in het wild kunt zien zwemmen. Bezoek Turtle Beach en ontdek de prachtige reuzenschildpadden die hier leven en hun eieren leggen (Vakantie San Francisco Hawaii info). Maak vervolgens een tochtje naar Diamond Head en geniet van het prachtige uitzicht over het eiland. Huur een auto en rij over het eiland en u kunt echt tot rust komen en genieten van de pracht en praal in Oahu.

Bekijk hier de reizen naar Hawaii >>

Meer informatie over een mooie vakantie op Hawaii:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *