Vakantie reizen Hawaii

Vakantie reizen Hawaii

Vakantie reizen naar Hawaii, een mooie vakantie boeken!

Vakantie reizen HawaiiVelen van ons dromen er van om ooit nog eens een mooie verre reis te kunnen boeken naar bijvoorbeeld Hawaii. Het zijn vooral de prachtige witte zandstranden waardoor Hawaii bij ons westerlingen bekend is geworden van de mooie beelden op de TV. De grote eilanden zijn voor ons geschikt om er op vakantie te gaan. Deze zijn mooi begroeid en hebben mooie kloven en valleien. (vakantie reizen Hawaii info) Hieronder leest u meer leuke informatie over de eilanden en de bijbehorende vakanties op Hawaii.

Bekijk hier de vakantie reizen voor Hawaii >>

Vakantie reizen Hawaii:

  • De eilanden

Het zijn hoofdzakelijk de eilanden Maui, The Big Island ( Hawaii ) Oahu, Molokai en Kauai waar we een goede vakantie kunnen doorbrengen. Het zijn van oorsprong vulkanische eilanden en steken allemaal hoog boven de zeespiegel uit. Het landschap op de eilanden is behoorlijk gevarieerd. U vindt er moeras, grasland, hooggebergte en regenwoud. Ook de fauna en flora is er uniek te noemen (vakantie reizen Hawaii info). Er zijn dieren die nergens anders op de wereld voorkomen. Ook voor wat de vulkanen betreft is Hawaii uitzonderlijk. Op de eerste plaats treft men hier de meest actieve vulkaan ter wereld aan namelijk de Kilauea en de grootste slapende vulkaan, de Haleakala. Ook treft met de hoogste berg aan ter wereld gemeten vanaf de zeebodem. Dat is de Molokai. Op Hawaii is het er het hele jaar door goed om er te verblijven en daarom is het ook zo in trek bij vele vakantiegangers. (vakantie reizen Hawaii info)

  • Op vakantie op Hawaii

Vakantie reizen HawaiiHet eilandhoppen is een goede methode om Hawaii goed te leren kennen. Het hoofdeiland Oahu is een ideaal eiland om er op vakantie te gaan. Zeker als u er voor de eerste keer naar toe gaat zal u zich geen moment vervelen. U kunt er heerlijk eten in een van de vele restaurants. U kunt er goed winkelen en genieten van het uitgaansleven in de bruisende stad Honolulu. Wanneer u overdag wilt relaxen (vakantie reizen Hawaii info), kunt u dat doen op het mooie strand van Waikiki beach. Ook is het mogelijk om een auto te huren en het eiland op deze wijze te gaan verkennen.

  • Het eiland Kauai

Indien u van rust houdt en wilt genieten van de prachtige natuur is dit eiland zeer geschikt. U kunt hier de indrukwekkende Waimea Canyon gaan bewonderen of een boottocht maken op de Wailua rivier. U komt voorbij de Fantasy Island watervallen die u zeker gezien moet hebben als u op het eiland komt.

  • The Big Island

Hawaii wordt ook wel The Big Island genoemd. Het is vooral bekend om de spectaculaire Volcanoes National Park. Het is nog een actieve vulkaan. Wanneer u er bent moet u deze gebeurtenis zeker gaan bekijken. Ook kunt u er heerlijk snorkelen en zwemmen. Bekijk hier meer informatie over de reizen naar Hawaii.

Bekijk hier meer over reizen naar Hawaii >>

Meer informatie over Hawaii en reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *