Vakantie op Hawaii

Vakantie op Hawaii

Vakantie vieren op Hawaii?

Vakantie op HawaiiVakantie op Hawaii is een droom die we allemaal wel eens hebben. Hawaii is vooral bekend om zijn prachtige witte zandstranden en het lekkere weer dat er het hele jaar aanwezig is. Het zijn vooral de grote eilanden die geschikt zijn om er een vakantie te boeken. Deze eilanden zijn weelderig begroeid en hebben mooie valleien en kloven. De flora en fauna is er uniek te noemen. Er zijn een aantal eilanden die voor een goede vakantie in aanmerking komen. Dat is The Big Island, Oahu, Kauai en Maui. Het zijn vooral deze eilanden die het meest geboekt worden voor een mooie vakantie op Hawaii.

Bekijk hier de vakantie op het mooie Hawaii en de aanbieding >>

Vakantie op Hawaii:

  • Oahu

Vakantie op HawaiiHet eiland Oahu is het hoofdeiland van Hawaii. Het heeft zeer veel te bieden. U kan daar praktisch alles doen wat u tijdens een vakantie zou willen doen. Wat te denken van lekker te luieren op het prachtigste zandstrand wat u maar kunt bedenken van Waikiki Beach. Waikiki Beach en de daarbij horende boulevard zijn een fijne belevenis. Een dergelijk type boulevard met de drukte en flanerende vakantiegangers ziet u nergens zo vaak. U kunt tijdens het surfseizoen heerlijk surfen (vakantie op Hawaii tip). Waikiki Beach kunt u zien als een mooie uitvalbasis voor verdere trips op het eiland. Honolulu is de hoofdstad. Het is een moderne stad. Het heeft veel wolkenkrabbers. Ook het uitgaansleven is er zeer goed. Wanneer u meer van het bezichtigen houdt van bepaalde bezienswaardigheden komt u ook zeker hier aan u trekken. Zo kunt u onder andere de beroemde botanische tuinen van Lyon Arboretum, de Foster Botanical Garden en de Liliuokalani Botanical Garden bezoeken. Het zijn bezichtigingen die u niet meer snel zal vergeten. Andere bezienswaardigheden zijn de Aloha Tower, Bishop Museum, Iolanipaleis en het Ala Moana Center. Wat u ook zeker een bezoek moet brengen is het Waikiki Aquarium en de Honolulu Zoo. Het ook een goed idee om, als u er bent, een auto te huren en daarmee de vele bezienswaardigheden gaan bezichtigen. (vakantie op Hawaii tip)

  • De eilanden

Vakantie op HawaiiOok de andere reeds genoemde eilanden zijn een bezoek of verblijf waard. Zo heeft het eiland Kauai prachtige landschappen. U kunt er een boottocht maken op de Wailua rivier en de prachtige watervallen gaan bewonderen. Het eiland Maui bezoekt men vooral om zijn schitterende onderwaterlandschappen. Het heeft ook zeer veel mooie kleine dorpjes die met de auto zeker een bezoek waard zijn. The Big Island is vooral bekend om zijn Valocanoes National park. Een bezoek daarbij, aan de nog werkende vulkaan, moet u zeker opnemen in uw agenda. (vakantie op Hawaii tip)

  • Het klimaat

Omdat Hawaii een zeeklimaat heeft kan het weer zeer snel veranderen. Het weer is er vaak onvoorspelbaar. De gemiddelde temperatuur is er ongeveer altijd 30 graden. De maanden van de winter, december tot en met februari en van mei tot en met augustus zijn de drukste maanden op Hawaii. Wanneer u dus voor uw rust naar Hawaii gaat en vele bezienswaardigheden wilt bezoeken kunt u het beste niet tijdens de drukste maanden gaan. (vakantie op Hawaii tip)

Vakantie op Hawaii prijzen:

De prijzen van een vakantie op Hawaii variëren behoorlijk met elkaar, zo kunt u hieronder de aspecten bekijken welke van invloed zijn op de prijs.

  • Het soort vakantie dat u boekt. Een rondreis is duurder dan een reis waarbij u enkel de vliegticket en de accommodatie boekt.
  • De duur van de vakantie. (vakantie op Hawaii tip)
  • De periode waarin u op vakantie gaat. In bepaalde seizoenen bent u duurder uit in Hawaii, simpelweg omdat er dan meer toeristen naar de eilandengroep komen.
  • Eventuele extra’s bij uw vakantie. Boekt u een dagje weg bij uw vakantie, reserveert u een bepaalde excursie of boekt u een kleine rondreis, dan bent u iets duurder uit bij het boeken van uw vakantie. (vakantie op Hawaii tip)
  • Het soort vliegticket dat u boekt. Een vliegticket businessclass is duurder dan een economy vliegticket.
  • De accommodatie die u boekt. Een luxe hotel is logischerwijs duurder dan een sober appartement.

Meer informatie:

Bekijk hier de vakanties op Hawaii en de tips >>

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *