Vakantie naar Hawaii

Vakantie naar HawaiiVakantie naar Hawaii?

Het zonneparadijs Hawaii! Geniet van een bijzondere reis naar Hawaii en kom op deze pagina daar alles over te weten!
Vakantie naar Hawaii de vulkanische archipel en het grootste eiland van Amerika, daar wil toch iedereen zijn vakantie vieren? Deze eilandengroep is de 50e staat van Amerika en bestaat uit een 8-tal eilanden.

 • Hawaii, tevens het grootste eiland
 • Maui
 • Kahoolawe
 • Lanai
 • Molokai
 • Ohau met de hoofstad Honolulu
 • Kauai
 • Nihau

Deze prachtige eilanden waarvan er 6 bewoond zijn ligt midden in de Pacific oceaan. Wanneer je als Nederlander dit eilandenparadijs wilt bezoeken kost het aardig wat reistijd. Maar daar krijg je dan ook weer heel veel voor terug. Vanaf de westkust van Amerika is het ongeveer 5 à 6 uur vliegen. (vakantie naar Hawaii info)

Bekijk hier informatie over een vakantie Hawaii >>

Vakantie naar Hawaii, meer info:

 • Het klimaat

De vulkanische eilanden hebben een tropisch klimaat. De temperatuur ligt het gehele jaar door tussen de 26 en 31 graden. Op de bergtoppen is het wel koeler en kan het zelfs sneeuwen. De maximumtemperatuur komt eigenlijk nooit boven de 32 graden. Dit komt door de passaatwinden die de temperatuur een beetje temperen. Een heerlijke plek om je vakantie door te brengen. Ook kan je een reisje maken door aan eilandhoppen te doen. Zo zie je alle eilanden in één vakantie. (vakantie naar Hawaii info)

 • Oahu

Vakantie naar HawaiiTen zuid-oosten op het eiland Oahu ligt de hoofdstad van de Hawaii-eilanden Honolulu.
Dit eiland is tevens de grootste toeristentrekpleister van het gebied. Waikiki beach is het smalle strand op dit eiland en trekt vele Amerikaanse toeristen. De hula-rokjes en kleurrijke coctails is een beeld wat veel mensen van Honolulu hebben. Toch is er van de authentieke sfeer van Hawaii weinig te vinden in deze stad met zijn hoge flats en hotels. De sfeer van Hawaii is meer te vinden op de eilanden die zuidelijker gelegen zijn. (vakantie naar Hawaii info)

 • Vulkanen

Het Hawaiigebied heeft een aantal vulkanen waarvan de meest actieve vulkaan de Kilaueais. De Haleakala is de grootste slapende vulkaan en de Mauna Kea is de hoogste berg gemeten vanaf de zeebodem. Op Molokai vind je de hoogste zeekliffen ter wereld. De flora en fauna is ook uniek op Hawaii. 90% van de levende soorten komt alleen maar voor op Hawaii. Hawaii heeft dus een een buitengewoon mooie natuur. En met de goudgele stranden en authentieke bevolking is het heerlijk vakantievieren in de Pacific. (vakantie naar Hawaii info)

Deze vulkanische archipel is een bezoek zeker waard. De hotels staan wat kwaliteit betreft bovenaan de lijst. Ook het eten is uitstekend in de vele, gezellige restaurantjes.
Kijk voor meer informatie verder op deze website. (vakantie naar Hawaii info)

Meer informatie over Hawaii en reizen:

Bekijk hier de Hawaii vakanties en aanbiedingen >>

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *