Vakantie Los Angeles en Hawaii

Vakantie Los Angeles en Hawaii

Van metropool tot ivoorwitte kustlijn, een fantastische vakantie of rondreis boeken?

Vakantie Los Angeles en HawaiiDe Verenigde Staten is het land met de onbegrensde mogelijkheden. Het land is enorm groot en kent een bijzondere variëteit aan het landschappen, steden en mensen. De vakantiemogelijkheden binnen het land zijn eindeloos en daarom komen de mensen na een bezoek aan het land vaak weer terug of kiezen voor een combinatiereis. Een interessante optie hierbij is een vakantie naar Los Angeles en Hawaii. Combineer op deze reis de hectiek en het overweldigende van een wereldstad met de rustgevende ivoorwitte stranden en azuurblauwe zee. Het contract kan bijna niet groter zijn, maar dat maakt een dergelijke vakantie juist tot een absolute aanrader. Het beste van 2 werelden. (vakantie Los Angeles en Hawaii info) Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie Los Angeles en Hawaii.

Bekijk hier de vakantie Los Angeles Hawaii >>

Vakantie Los Angeles en Hawaii:

  • Glitter en glamour in Los Angeles

Wie aan Los Angeles denkt, denkt direct aan glitter en glamour. De grootste wereldsterren wonen hier in de buurt en daarmee is het een openluchtmuseum voor iedere liefhebber van luxe. De stad wordt ook wel gezien als de entertainment hoofdstad van de wereld. Voor iedere toerist heeft de miljoenenstad veel te bieden. Hierbij een kleine greep uit de mogelijkheden tijdens je verblijf:

  • Neem een kijkje in Hollywood
  • Bezoek een wedstrijd van de LA Lakers
  • Ontspan aan het strand van Santa Monica
  • Neem een kijkje in Disneyland
  • Bewonder de wereldberoemde Walk of Fame

Los Angeles is de stad van de extremen. Tijdens een bezoek zul je dan ook van de ene verbazing in de andere vallen. Een wereld die je normaal alleen van tv kent wordt werkelijkheid. Voel je voor heel even zelf een filmster. (vakantie Los Angeles en Hawaii info)

  • Surfen en cocktails op Hawaii

Vakantie Los Angeles en HawaiiWat is er na de hectiek en drukte van de stad lekkerder dan bij te komen op paradijselijk Hawaii. De stranden van deze eilandengroep behoren tot de mooiste en meest idyllische ter wereld. Daarnaast is de ontspannen en gastvrije sfeer op het eiland ongeëvenaard. Het is dan ook niet voor niets dat het één van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld is. Of je er nu komt surfen of alleen op je strandbedje een cocktail wilt drinken, op Hawaii kan het allemaal. (vakantie Los Angeles en Hawaii info)

Daarnaast beschikt Hawaii over een verrassend gevarieerd landschappen. Zo is het mogelijk enkele van de vele vulkanen op de eilanden te bezoeken of je te verwonderen aan de meest indrukwekkende watervallen. (vakantie Los Angeles en Hawaii info) Ook is de cultuur op Hawaii bijzonder aanstekelijk. De muziek, het traditionele eten en de vele lokale gebruik maken een bezoek aan Hawaii onvergetelijk.

Meer informatie over reizen naar Hawaii:

Bekijk hier de Los Angeles en Hawaii vakanties >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *