Vakantie Hawaii Zoover

Vakantie Hawaii Zoover

Vakantie Hawaii ZooverHawaii de paradijselijke eilanden! Geniet van een unieke reis naar Hawaii.
Hawaii is een van de staten van Amerika, gelegen in de Pacific Oceaan ten westen van Amerika. Na ongeveer 5 uur vliegen vanaf het vasteland ben je in dit heerlijke paradijs. Kijk op vakantie Hawaii zoover en je ziet de mooiste hotelaanbiedingen. Vrijwel het hele jaar door ligt het klimaat op de Hawaïaanse eilanden tussen de 24 en 31 graden. Deze staat bestaat hoofdzakelijk uit vulkanische eilanden. Hawaii roept associaties op met bloemenkransen, rieten rokjes en het muziekinstrument de ukelele. De typisch Hawaïaanse taal raakt steeds minder op de achtergrond maar zaken als de bloemenkrans wordt nog steeds aangetroffen op Hawaii. (Vakantie Hawaii Zoover info) Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie Hawaii.

Vakantie Hawaii Zoover info:

De hoofdstad

 • Manoa Falls
  Is een waterval op Oahu vlakbij Honolulu. Een prachtige waterval die elk
  jaar weer duizenden bezoekers trekt. Om de waterval te bereiken moet ongeveer twee uur gewandeld worden over glibberige paadjes. Maar dat is het waard! Wanneer U deze waterval heeft U geen spijt van deze wandeling.
 • Honolulu is de hoofstad van Hawaii en ligt in het zuidoosten van het eiland Oahu. Dit eiland is een van de belangrijste trekpleisters van de eilanden. Honolulu heeft 400.000 inwoners, drukke zesbaanswegen en hoge flatgebouwen. Wanneer je in deze stad bent heb je eigenlijk geen goede indruk van Hawaii. Wel zijn er een aantal bezienswaardigheden die toeristen naar de stad trekken zoals:
 • Het Bishopsmuseum
  De geschiedenis van de Hawaïaanse mensen wordt in dit museum verteld. Interessant, vooral wanneer U in geschiedenis bent geïnteresseerd. Alles wordt verteld vanaf de beginjaren tot op heden. (Vakantie Hawaii Zoover info)
 • Honolulu ZooVakantie Hawaii Zoover
  Een niet zo grote dierentuin die midden in de stad ligt en zeker een bezoekje waard zal zijn. Ligt vlak aan het strand en U kunt er altijd op woensdagmiddag na 4 uur gratis naar binnen. (Vakantie Hawaii Zoover info)
 • Lolani Paleis
  Dit paleis werd door de laatste koning en koningin bewoond die Hawaii heeft gekend. Het is eigenlijk het enige en echte paleis van Amerika. (Vakantie Hawaii Zoover info)
 • Haunama Bay
  Haunama Bay is een prachtig strand en park. Het is ook een van de mooiste
  snorkelstranden van de Hawaïaanse eilanden. Mooie plek om te zonnen en te snorkelen. Je ziet de mooiste gekleurde vissen aan je neus voorbij gaan.

De Hawaïaanse keuken

Deze keuken lijkt veel op de Tahitiaanse keuken en wordt veel gebruik gemaakt van de zandoven. Het eten op Hawaii is beïnvloed door de Amerikaanse en Japanse keuken.

Gerechten die veel gegeten worden zijn:

 • Kipnoodles, gekookte noodles met gebakken kip en saus
 • Laulau, vis of vlees verpakt in tarobladeren en gestoomd
 • Loco moco is een bord rijst met vlees en gebakken ei, overgoten met een saus

Dranken op Hawaii zijn:

 • Kava, gemaakt van de wortels van de Kavaplant
 • Fruitwijn die niet alleen van druiven wordt gemaakt maar veel wordt vervaardigt met annanas (Vakantie Hawaii Zoover info)

Meer informatie over een vakantie Hawaii op Zoover: http://zoover.nl/verenigde-staten-van-amerika/hawaii

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *