Vakantie Hawaii welk eiland

Vakantie Hawaii welk eiland?

Vakantie Hawaii welk eilandVakantie Hawaii welk eiland kunt u dan het beste bezoeken? Deze vraag wordt regelmatig gesteld door mensen die nog nooit bij de eilandengroep geweest zijn. De eilanden liggen in principe dicht bij elkaar. U kunt zo altijd nog eilandhoppen of gewoon direct het eiland kiezen die u graag wil bezoeken. Wij hebben de leukste bezienswaardigheden per eiland voor u op een rijtje gezet. (Vakantie Hawaii welk eiland info) Bekijk hieronder meer informatie over de eilanden en bijbehorende vakanties.

Bekijk hier de eilanden en Hawaii vakanties >>

Vakantie Hawaii welk eiland:

Oahu staat bekend als het eiland voor de beginner. Als u nog nooit op Hawaii geweest bent, dan is het een aanrader om eens een bezoekje aan dit eiland te brengen. Oahu is het hoofdeiland van de staat Hawaii en heeft ook de hoofdstad Honolulu. Duikers kunnen hier helemaal losgaan door te duiken naar oude scheepswrakken. Het is ook mogelijk om hier te zwemmen met wilde dolfijnen en schildpadden.

Tijdens de wintermaanden kunt u hier de mooiste golven vinden en worden er regelmatig surfwedstrijden gehouden. In de hotelwijk Waikiki is alles gebouwd voor de toeristen en komt u diverse shows en restaurants tegen. Ten westen van Honolulu kunt u naar Pearl Harbor het schip dat een belangrijke geschiedenis heeft gespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog. U kunt ook een bezoek brengen aan het enige Koninklijk paleis van Amerika, het Lolani Paleis.

  • Oahu is een echt toeristen eiland.
  • Bezoek het Ala Moana Shopping Center, het grootste winkelcentrum van Amerika. (Vakantie Hawaii welk eiland info)
  • Waikiki Beach met een drukke boulevard en strandleven.
  • Ontdek het indrukwekkende Pearl Harbor.
  • Huamana Bay de beste plek om te duiken. (Vakantie Hawaii welk eiland info)
  • Waimea Falls Park watervallen en botanische tuinen.

Vakantie Hawaii welk eilandNaast Oahu is bij de toeristen ook Maui wel bekend. Lange zandstranden en een prachtig regenwoud trekt al jaren toeristen richting dit eiland. In de glinsterende oceaan kunt u met een beetje geluk walvissen en dolfijnen spotten. Eén van de hoogtepunten op het eiland is de vulkaan Haleakala. U heeft vanaf hier bij helder weer een prachtig uitzicht op de oceaan. Hieronder leest u meer informatie over de eilanden van Hawaii. (Vakantie Hawaii welk eiland info)

Hawaii eilanden, meer info:

Big Island zoals het eiland van Hawaii heet groeit nog elke dag. Het is eiland waar u enorme contrasten tegenkomt. U kunt op één dag zwemmen in de warme oceaan en skiën in de sneeuw. Het oppervlakte van het eiland is enorm met ruim 500 kilometer. Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden is het Hawaii Volcanoes National Park. U kunt hier nog een actieve vulkaan bekijken waarbij u regelmatig rookkolommen ziet opstijgen. Bent u dol op watervallen? Vergeet niet een bezoekje te brengen aan Rainbow Falls.

Bent u niet zo van de toerisme? U kunt ook rust zoeken in Molokai of Lanai. Beide eilanden zijn buiten het bereik van toeristen, maar hebben hun eigen zandstranden en rust. Perfect voor een Honeymoon met privacy!

Bekijk hier de vakanties op Hawaii >>

Meer informatie over vakanties in Hawaii:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *