Vakantie Hawaii vliegtijd

Vakantie Hawaii vliegtijd

Vakantie Hawaii vliegtijd, reistips en meer informatie.
Vakantie Hawaii vliegtijdOp reis naar Hawaii: houd rekening met deze vakantie Hawaii vliegtijd.
Hawaii is de naam van een eilandengroep die in de buurt van de Verenigde Staten ligt en officieel ook een staat van Amerika is. Door het comfortabele klimaat van de eilandengroep, de prachtige stranden die je op de eilanden van Hawaii vindt en de vriendelijke mensen die op de eilanden van Hawaii wonen, is Hawaii een populaire vakantiebestemming voor mensen over de gehele wereld. Gaat u dit jaar op vakantie naar Hawaii en bent u benieuwd hoe lang uw vliegreis naar deze Amerikaanse staat ongeveer duurt? Lees dan in dit artikel met welke vakantie Hawaii vliegtijd u rekening moet houden als u naar de eilandengroep gaat. (vakantie Hawaii vliegtijd info)

Vakantie Hawaii vliegtijd:

  • De gemiddelde vliegtijd naar Hawaii.

Vakantie Hawaii vliegtijdOm in Hawaii te komen, moet u eerst met het vliegtuig naar een staat van de Verenigde Staten vliegen. Vanuit dit vliegveld kunt u vervolgens verder reizen naar het vliegveld van Honolulu: het enige internationale vliegveld van Hawaii. Bent u hier aangekomen en moet u naar een ander eiland van Hawaii, dan moet u wederom met het vliegtuig reizen om met een lokale vlucht naar een ander eiland te gaan. De vliegtijd die u moet rekenen om van Nederland naar Hawaii te komen, is een vliegtijd van gemiddeld 16 uur. (vakantie Hawaii vliegtijd info) Let op: deze vliegtijd heeft enkel betrekking op de tijd dat u in de lucht bent om van Nederland naar het vliegveld van Honolulu te komen. De tijd die u moet wachten op het Amerikaanse vliegveld om over te stappen op de vlucht naar Hawaii, zit niet bij de tijd opgeteld. Ook de vliegtijd van Honolulu naar een eventueel ander eiland in Hawaii, is niet opgeteld bij de vliegtijd van 16 uur. De vliegtijd van 16 uur is dus een absoluut minimum, waar u beter maar enkele uren bij op kunt tellen. (vakantie Hawaii vliegtijd info)

  • De gemiddelde vliegtijd van Honolulu naar andere eilanden.

Omdat de eilanden van Hawaii allemaal dicht bij elkaar liggen, is de vliegtijd van de lokale vlucht van Honolulu naar een ander eiland niet zo lang (vakantie Hawaii vliegtijd info). Reken gemiddeld op een vliegtijd van 45 minuten met een eventuele uitloop tot een uur, maar veel langer hoeft u niet te vliegen om naar een ander eiland van Hawaii te gaan vanuit Honolulu. Het in- en uitstappen en eventuele vertragingen zijn uiteraard niet meegenomen in de gemiddelde vliegtijd die in dit artikel benoemd worden, dus deze zaken kunnen de vliegtijd dus nog wat verlengen. (vakantie Hawaii vliegtijd info)

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

Bekijk hier de vakantie Hawaii en de vliegtijd >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *