Vakantie Hawaii vliegticket

Vakantie Hawaii vliegticket

Vakantie Hawaii vliegticketEen vakantie Hawaii vliegticket is zo geboekt alleen met welke maatschappij kunt u het beste vliegen? Vanaf Amsterdam zijn er verschillende vluchten die vertrekken. Helaas bestaan er geen rechtstreekse vluchten richting Hawaii. Dit heeft te maken met de afstand die u moet overbruggen (Vakantie Hawaii vliegticket info). U maakt bijna altijd een tussenlanding in Amerika om vervolgens verder te vliegen richting Hawaii. Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie Hawaii vliegticket, tevens heeft u de mogelijkheid om een vliegticket te boeken. (Vakantie Hawaii vliegticket info)

Bekijk hier de vakantie Hawaii vliegtickets en mooie reizen >>

Vakantie Hawaii vliegticket:

De snelste route richting Hawaii is met een tussenlanding in Amerika. United Airlines, Delta, KLM etc. maken allemaal deze route. Ze landen meestal in Seattle, Los Angeles of Washington voordat ze hun reis vervolgen. De snelste route met deze vliegmaatschappijen is richting Honolulu binnen 18 uur. Deze vliegtijd is inclusief een overstap in Amerika. Het is ook mogelijk om een overstap te maken in Londen of Parijs. U doet er dan iets langer over omdat u dan meestal twee overstappen maakt. Als u twee keer overstapt, dan bent u meestal wel voordeliger uit met uw vakantie Hawaii vliegticket. (Vakantie Hawaii vliegticket info)

Vakantie Hawaii vliegticketAls de prijs belangrijker is dan de reistijd, dan zijn er natuurlijk wel alternatieven. Het is ook afhankelijk van de periode waarin u boekt. Als u ver vooruit boekt, dan kunt u meestal de voordeligste tickets boeken. Dit zijn tickets met een lange reistijd onder de duizend euro. Een budget vliegticket kunt u bijvoorbeeld boeken vanuit Amsterdam met China Airlines (Vakantie Hawaii vliegticket info). Regelmatig kunt u met deze vliegmaatschappij voordelig vliegen, maar de reistijd is wel enorm lang. U vliegt namelijk met een overstap, maar niet in Amerika. De meest gevlogen route van China Airlines is via Taiwan en vervolgens naar Honolulu. U betaalt hier een stuk minder voor, maar uw reistijd ligt tussen de 30 en 40 uur. U moet dit er natuurlijk wel voor overhebben als u naar Hawaii wilt reizen. (Vakantie Hawaii vliegticket info)

Vliegticket Hawaii, snelste manier:

De snelste reismethodes zijn dus met :

  • KLM,
  • Delta
  • British Airways
  • US Airways
  • en soms ook Air Canada.

Vakantie Hawaii vliegticketBij Air Canada wordt er natuurlijk een overstap gemaakt in Vancouver. U kunt er ook voor kiezen om een reis met verblijf op het vaste land van Amerika te maken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat een reis van ruim 18 uur al erg lang is laat staan 30 uur (Vakantie Hawaii vliegticket info). U kunt ervoor kiezen om eerst een vliegticket te boeken naar San Francisco, Los Angeles, Seattle of Vancouver (Canada). Vanuit hier kunt u een binnenlandse vlucht boeken met Hawaiian Airlines. Afhankelijk van uw bestemming kunt u binnen ongeveer 5 uur in Honolulu staan. Het is 12 uur vliegen vanaf Amsterdam naar San Francisco of Los Angeles. U kunt hier een paar dagen doorbrengen voordat u verder reist naar uw volgende bestemming. (Vakantie Hawaii vliegticket info)

Meer informatie over Hawaii reizen:

Bekijk hier de vliegtickets en vakanties Hawaii >>

 

Spread the love

1 reactie op “Vakantie Hawaii vliegticket”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *