Vakantie Hawaii tips

Vakantie Hawaii tips

Vakantie Hawaii tips. Kom op deze pagina allerlei tips tegen voor het boeken van een mooie vakantie naar Hawaii.
Vakantie Hawaii tipsEen onvergetelijke vakantie? Lees deze vakantie Hawaii tips.
Het zonnige Hawaii is niet alleen een populaire vakantiebestemming onder Amerikanen, maar wordt ook vaak bezocht door Aziaten en Europeanen die op zoek zijn naar een bijzondere vakantiebestemming. Heeft u een vakantie geboekt in Hawaii en wilt u uw vakantie tot een groot succes maken? Lees dan in dit artikel enkele vakantie Hawaii tips om uw reis naar deze prachtige eilanden tot een onvergetelijke reis te maken.

Vakantie Hawaii tips op een rij:

  • Tip 1: ga surfen of snorkelen.

Als u een groot liefhebber bent van watersporten als surfen en snorkelen, is Hawaii de perfecte vakantiebestemming voor u. De zee rondom de eilanden van Hawaii is erg onstuimig en heeft de perfecte hoge golven voor surfers, maar door de hoge helderheid van het zeewater is de zee rondom Hawaii ook zeker geschikt om te snorkelen. Gaat u op vakantie naar Hawaii, dan wordt in ieder geval aangeraden om één van beide wateractiviteiten te ondernemen.

  • Tip 2: shoppen in Honolulu.

Vakantie Hawaii tipsHonolulu is de hoofdstad van Hawaii en wordt ook wel het shopparadijs van Hawaii genoemd. Bezoekt u deze grote stad, dan komt u vele Amerikaanse winkels tegen die hun producten voor aantrekkelijke prijzen verkopen. Houdt u van winkelen of vindt het leuk om souvenirs mee naar Nederland te nemen, dan is het bezoeken van shopparadijs Honolulu zeker een aanrader. Op de andere eilanden kunt u ook goed winkelen, maar in de stad Honolulu vindt u voornamelijk de commerciële winkels met westelijke producten.

  • Tip 3: leer de natuur kennen.

Hawaii heeft niet alleen prachtige stranden, maar kent ook vele indrukwekkende natuurgebieden. De beste manier om de woeste natuur van Hawaii te leren kennen is door wandeltochten te maken (met of zonder gids), maar u kunt de natuur van de eilandengroep ook leren kennen door een fietstocht te maken. Het mooiste eiland met oog op ruige natuur is het eiland Kauai, dus dit eiland is voor natuurliefhebbers zeker een aanrader om te bezoeken.

  • Tip 4: bewonder de vele watervallen van Hawaii.

Vakantie Hawaii tipsHawaii heeft niet alleen prachtige natuurgebieden met ruige bossen, maar heeft ook vele prachtige watervallen die u kunt bezoeken. Ieder eiland heeft wel verschillende watervallen die u kunt bewonderen door er naartoe te wandelen, maar ook door safari’s te boeken met de helikopter. Door met een helikopter over een waterval heen te vliegen, krijgt u echt een goed beeld van de pracht en praal van de natuur en heeft u bovendien een unieke ervaring in de lucht.

Meer informatie over Hawaii en vakanties:

Bekijk hier enkele tips voor een Hawaii vakantie >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *