Vakantie Hawaii surfen

Vakantie Hawaii surfen

Vakantie Hawaii surfen? Een unieke ervaring!
Vakantie Hawaii surfenVakantie Hawaii surfen: tips voor een onvergetelijke vakantie!
Als er over de beste surfplekken van de wereld wordt gesproken, worden er vaak ook meerdere eilanden van Hawaii genoemd. Omdat de eilanden van Hawaii vrij geïsoleerd zijn en midden in de grote golven van de wilde oceaan liggen, kunnen surfers hier het hele jaar door geweldige golven pakken. Bent u een groot liefhebber van surfen en wilt u naar Hawaii gaan voor een onvergetelijke vakantie Hawaii surfen? Lees dan in dit artikel enkele tips voor een onvergetelijke surfvakantie op de eilanden van Hawaii. (Vakantie Hawaii surfen info)

Vakantie Hawaii surfen tips:

  • Tip 1: ervaren surfers gaan naar Honolua Beach.

Vakantie Hawaii surfenHawaii kent vele stranden waar u kunt surfen, maar ervaren surfers zien het prachtige Honolua Beach als een van de beste stranden om hun surfkunsten te laten zien en te ontwikkelen. Honolua Beach is niet alleen prachtig (Vakantie Hawaii surfen info), maar heeft ook de beste golven van de wereld waar u met een beetje oefening wel een minuut lang op kunt surfen. Het kan er wat druk zijn omdat het strand erg populair is, maar door de geweldige golven is Honolua Beach zeker het wachten waard. (Vakantie Hawaii surfen info)

  • Tip 2: beginnen met surfen doet u op Waikiki.

Moet u nog wat oefenen met surfen en kunt u dus beter niet in een wilde zee met hoge golven terecht komen, dan kunt u het beste naar Waikiki gaan. Naast prachtige witte stranden, heeft Waikiki namelijk een helderblauwe zee met vrij rustige golven. De perfecte plek voor beginnende surfers om voor het eerst op de surfplank te starten of om hun surftechnieken wat verder te ontwikkelen. (Vakantie Hawaii surfen info)

  • Tip 3: ga in de winter naar Oahu.

Vakantie Hawaii surfenWaar het in de winter op de meeste surfplekken in de wereld veel te koud is om een golf te pakken, is dit op het eiland Oahu zeker niet het geval. Oahu heeft niet alleen hoge golven die zeker een uitdaging vormen voor zowel beginnende als ervaren surfers, maar heeft in de winter een zeer prettig klimaat om heerlijk te surfen (Vakantie Hawaii surfen info). Houd er wel rekening mee dat het in de winter wat drukker kan zijn op Oahu, want de plek is vrij bekend onder surfers over de gehele wereld en wordt dus druk bezocht door liefhebbers van surfen. (Vakantie Hawaii surfen info)

  • Tip 4: neem uw eigen gear mee.

Heeft u thuis goede gear om te surfen, dan wordt aangeraden om deze spullen mee te nemen. Het huren van spullen is ook mogelijk, maar het pakken van golven met de eigen surfgear werkt toch altijd het beste. (Vakantie Hawaii surfen info)

Meer informatie over Hawaii en reizen:

Bekijk hier de surfvakanties voor Hawaii >>

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *