Vakantie Hawaii Oahu

Vakantie Hawaii Oahu

Vakantie Hawaii Oahu, een mooie reis.

Vakantie Hawaii OahuWat is er nu nog mooier dan een heerlijke vakantie naar Hawaii, Oahu. Lekker genieten van de vele activiteiten en bezienswaardigheden, die het land rijk is. Of neem een duikje in de zee of in de geschiedenis van het land. Dit is een prachtig eiland, die iedereen iets te bieden heeft. Of u nu jong of oud bent. Genieten staat hier boven aan. Hieronder vindt u een overzicht met enkele mogelijkheden tot het houden van een vakantie op Hawaii Oahu, tevens heeft u de mogelijkheid om uw eigen ervaring te delen indien u deze heeft. Veel leesplezier toegewenst op deze pagina!

Wanneer u de mooiste reizen direct wilt gaan bekijken dan kunt u via onderstaande link de opties vinden.

Bekijk hier de vakantie Hawaii voor Oahu >>

Vakantie Hawaii Oahu:

Vakantie Hawaii OahuHawaii bestaat uit meerdere eilanden, waaronder 8 grotere eiland. Daarvan is Oahu de een na grootste. De hoofdstad Honolulu is hier gevestigd. Oahu heeft de bijnaam “The gathering place”, wat “de plek waar iedereen samenkomt” betekend. Dit komt doordat ongeveer 80% van de bevolking zich hier heeft gevestigd. (Vakantie Hawaii Oahu info)

In Honolulu vind u diverse bezienswaardigheden, zoals Waikiki Aquarium, Honolulu Zoo, mooie stranden, zoals Waikiki Beach of u kunt gaan snorkelen in de Hanauma Bay. Bij de North Shore kunt u surfen, op de soms wel reusachtige golven. Het meest bekende wat er te vinden is op Oahu, is toch wel Pearl Harbor (Vakantie Hawaii Oahu info). Deze Amerikaanse marinebasis werd bij de tweede wereldoorlog betrokken op 7 december 1941. Hieronder worden nog wat andere bezienswaardigheden en activiteiten uitgebreider besproken;

  • Stairways To Heaven

Wie wilt er nou niet mooie foto’s maken van een prachtig uitzicht. Na het beklimmen van de Haiku stairs, 3922 treden, kunt u genieten van dit uitkijkpunt. Let wel op, dit vergt veel energie.

  • Diamond Head krater

Vakantie Hawaii OahuDeze krater is een herkenningspunt van Oahu. Ook kunt u hier mooie wandelingen maken.

  • Lolani Palace

Koning Kalakaua heeft het paleis, geïnspireerd met Europese bouwstijlen, laten bouwen, omdat hij deze zo bewonderde op zijn reizen. Het was het eerste huis op Hawaii die elektrisch licht en telefoon had. Dit is trouwens de enige Koninklijke residentie in de Verenigde Staten. (Vakantie Hawaii Oahu info)

  • Ananassen

Altijd al eens willen weten hoe ananassen verbouwt worden en een kijkje willen nemen op een plantage. Ga mee met een tour en laat u verrassen.

  • Suikerplantages

Naast ananasplantages zijn er ook suikerplantages. Suiker was in de jaren 1852 – 1947 het belangrijkste exportproduct. Neem een kijkje in hoe de arbeiders vroeger leefden. (Vakantie Hawaii Oahu info)

  • Avontuurlijk

Ook zijn er veel avontuurlijke activiteiten te doen in Oahu, zoals een helikopter tour, parasailen of skydiven. Een ervaring om nooit te vergeten. Bekijk het eiland van bovenaf en laat de adrenaline door je lijf razen.

Bekijk hieronder enkele andere interessante pagina’s over het maken van een mooie reis naar Hawaii.

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *