Vakantie Hawaii november

Vakantie Hawaii november

Vakantie Hawaii november, een mooie reis in een mooie periode.
Vakantie Hawaii novemberNaar de zon in de winter? Boek een vakantie Hawaii november.
De Nederlandse winters kunnen flink koud zijn. Lage temperaturen, sneeuw, ijzel en mist: het komt allemaal voor in de koudste maanden van het jaar. Wilt u de Nederlandse winter even ontvluchten om lekker bij te komen in de zon? Dan kunt u een vakantie Hawaii november boeken. In november is het in Nederland namelijk erg fris, maar in het prachtige Hawaii is dit zeker niet het geval. Meer weten over een vakantie in Hawaii in de maand november? Lees dan meer over dit onderwerp op deze pagina en beslis aan de hand van deze informatie of het boeken van een vakantie naar dit prachtige vakantieoord in het koude november iets voor u is. (Vakantie Hawaii november info)

Vakantie Hawaii november:

  • Op vakantie naar Hawaii: het klimaat in november.

Vakantie Hawaii novemberWaar het in Nederland in november vaak niet veel warmer is dan 5 graden, is dit in Hawaii wel anders. In Honolulu, de hoofdstad van Hawaii, heeft u in de maand november te maken met temperaturen tussen de 22 graden (minimum temperatuur) en 29 graden (maximum temperatuur) en heeft u bovendien gemiddeld 7 uur zon per dag. Regenen doet het nauwelijks en de zee heeft de heerlijke temperatuur van 26 graden. Kortom: waar iedereen in Nederland zit te verkleumen van de kou, is dit in Hawaii wel anders! (Vakantie Hawaii november info)

  • De voordelen van een vakantie naar Hawaii in november.

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het boeken van een zonvakantie naar Hawaii in de maand november, namelijk:

  • U kunt het Nederlandse koude klimaat even ontvluchten en lekker bijkomen in de zon. (Vakantie Hawaii november info)
  • In november gaan er minder mensen op vakantie. Hierdoor zijn er minder toeristen in Hawaii en kunt u lekker in alle rust bijkomen.
  • De maand november valt niet binnen het hoogseizoen voor een vakantie in Hawaii. Dit betekent dat vakanties in deze maand iets goedkoper zijn dan in andere maanden van het jaar. (Vakantie Hawaii november info)

Veel mensen denken dat november een gevaarlijke maand is in Hawaii met oog op orkanen, maar dit is zeker niet het geval. In de maand september is er inderdaad meer risico op orkanen op de eilanden die bij de staat Hawaii horen, maar in de maand november is dit risico aanzienlijk kleiner. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u te maken krijgt met orkanen als u in november naar Hawaii gaat, want in de maand november komen er nauwelijks orkanen op de eilandengroep.

Een bijzondere reis naar Hawaii maken in de novembermaand? Dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

Meer informatie over Hawaii en vakanties:

Bekijk hier de vakantie Hawaii voor november en tips >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *