Vakantie Hawaii mei

Vakantie Hawaii mei

Een vakantie in de maand mei op Hawaii.

Vakantie Hawaii meiEen vakantie doorbrengen op een Hawaii is een geweldige belevenis. Het klimaat is er fantastisch en de bewoners zijn er allemaal even gemoedelijk en behulpzaam. Omdat Hawaii rond de evenaar ligt wordt er maar weinig temperatuurverschil gemeten. Men kent op Hawaii twee seizoenen. Zo kent men er het winter- en zomerseizoen (Vakantie Hawaii mei informatie). De winter op Hawaii begint in november en eindigt eind april. De Zomer begint eind april tot begin november. In de zomer is de dagtemperatuur gemiddeld rond de 30 graden en in de winterperiode rond de 25 graden. Tijdens de nacht daalt de temperatuur tussen de 15 en 19 graden. Bij deze temperatuur is het mogelijk een goede nachtrust te hebben. Ook al is het er warm men zal altijd een heerlijke verkoeling hebben door de constant aanwezige passaatwinden. (Vakantie Hawaii mei informatie)

Bekijk hier de vakantie Hawaii voor de maand mei >>

Vakantie Hawaii mei, informatie:

  • Mei vakantie

Vakantie Hawaii meiIndien u in de maand mei naar Hawaii gaat is dat tijdens de zomer. U zal dan kunnen genieten van de heerlijke temperaturen. Voor een strandvakantie is het een fijne periode in verband met de temperatuur. Het is altijd wel belangrijk waar u op het eiland verblijft. Er zijn plekken waar het zeer veel regent. Dit is afhankelijk van de richting van de passaatwinden in combinatie met de luchtvochtigheid. De winden voeren de vochtige lucht op tegen de bergen die er zijn. Hoe hoger de vochtige lucht komt hoe koeler het wordt. Er zullen wolken ontstaan en regen veroorzaken. Dit is aan de loefzijde van de berg. Hier kan wel tot 12.000 mm neerslag per jaar vallen. Dat is 20 keer zo veel als in Nederland. Aan de lijzijde van de berg is het droog. Wanneer u in de maand mei verblijft bij het Waikiki strand kunt u genieten van een heerlijk strand met daarbij alle faciliteiten die een goede vakantie nodig heeft. Langs de boulevard zijn veel winkels en restaurants waardoor er tijdens uw verblijf aan niets hoeft te ontbreken. (Vakantie Hawaii mei informatie)

  • De reis naar Hawaii in mei

Vakantie Hawaii meiEen vakantie doorbrengen op Hawaii is niet voor iedereen financieel weggelegd. Het is namelijk geen goedkope reis. Op de eerste plaats is de reis er naar toe vrij kostbaar. De afstand van de reis is namelijk groot. Hawaii ligt ten westen van het vaste land van de Verenigde Staten. Na een vliegreis van minimaal 12 uur landt u op de westkust van Amerika (Vakantie Hawaii mei informatie). Wanneer u daar moeten overstappen heeft u vervolgens nog een vliegreis van minimaal 6 uur. Op Hawaii aangekomen wordt u verwelkomt met een bloemenkrans en zult u de herkenbare muziek snel horen. Het is de speciale ukelele muziek die zeer herkenbaar is. Het is zeker de moeite waard om de hoofdstad Honolulu te bezoeken. Er zijn veel bezienswaardigheden. Er zijn veel restaurant en winkelen is een noodzakelijk gegeven. Winkels zijn er grote aantallen, de een nog mooier en aantrekkelijker dan de ander. Hawaii is het land van uw dromen. (Vakantie Hawaii mei informatie)

Meer informatie over mooie reizen naar Hawaii:

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *