Vakantie Hawaii Maui

Vakantie Hawaii Maui

Vakantie Hawaii Maui, een prachtige reis.

Vakantie Hawaii MauiEr even helemaal tussenuit en lekker ver weg op vakantie naar Hawaii, Maui. Wie wilt dat nou niet? Heerlijk genieten van alles wat Maui u te bieden heeft. Of u nu komt voor een strandvakantie of doe-vakantie. Op Maui kan het allemaal. Op deze pagina vindt u tal van informatie over een prachtige vakantie op Hawaii Maui en heeft u de mogelijkheid om een vraag te stellen of uw eigen ervaring te delen met anderen door hieronder het formulier in te vullen, veel leesplezier toegewenst! (Vakantie Hawaii Maui tip)

Bekijk hier de vakantie Hawaii en Maui en aanbiedingen >>

Vakantie Hawaii Maui:

Maui ligt tussen Big Island (Hawaii) en Oahu in. Het staat bekend als Valley Isle doordat Maui precies als een dal tussen vulkanische bergen ligt. Verder heeft Maui prachtige groene regenwouden, mooie stranden en natuurlijk vulkanen. Het onderwaterleven is ook schitterend (Vakantie Hawaii Maui info). Zo heeft u een grote kans om schildpadden, dolfijnen en walvissen te spotten. Maar wat is nou echt een must see als u op Maui bent. Hieronder worden er een aantal besproken;

  • Haleakala vulkaan

Maak een wandeling door de Haleakala krater. Deze ligt op een hoogte van 3000 meter. Wat een echte aanrader is, is om een zonsondergang of zonsopkomst te zien vanaf deze plek.

  • Road to Hana & Seven Sacred Pools

Vakantie Hawaii MauiDe Hana Highway is een weg langs de kust en door het prachtige regenwoud van Maui. Aan het einde van deze schitterende weg liggen de Seven Sacred Pools. Deze zijn ontstaan door rotsen en watervallen. Zeker de moeite waard om te bekijken. U kunt er zelfs een duikje in nemen, mocht u daar zin in hebben.

  • Regenboog Eucalyptus boom

De Eucalyptus boom is een wonder van de natuur. Het lijkt net op een regenboog. De stam van deze boom heeft allerlei kleuren groen, oranje, rood en soms zelfs paars.

  • Garden of Eden

Garden of Eden is een botanische tuin. Neem een bezoekje en bekijk de unieke bloemen en planten, bijzondere bomen en ruik de heerlijke geur van alle bloemen. Geniet in dit stukje paradijs van de rust. (Vakantie Hawaii Maui info)

  • Lahaina Town

Deze havenstad mag u niet missen tijdens uw verblijf op Maui. Lahaina is een stad vol historische plekken, zoals de Baldwin Home Museum, een van de oudste gebouwen in Lahaina. Of neem een kijkje bij de Hauola Stone, deze plek is vroeger gebruikt als genezingsplek. Waar u zeker even langs moet gaan is de Banyan Tree. Deze boom is echt een kenmerk van Hawaii. Dus voor Lahaina moet u echt even een dagje uittrekken en gewoon genieten van al het moois.

Bekijk hier de vakanties op Hawaii >>

Meer informatie over reizen naar Hawaii:

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *