Vakantie Hawaii maart

Vakantie Hawaii maart

Vakantie Hawaii maart, een mooie reis in een goede periode.
Vakantie Hawaii maartOp reis naar Hawaii: boek een vakantie Hawaii maart!
Hawaii is de vijftigste staat van de Verenigde Staten die uit diverse zonnige eilanden bestaat. Een vakantie naar de eilandengroep staat geheel in het teken van zon, zee, strand, ontspanning, prachtige natuur en indrukwekkende natuurverschijnselen zoals vulkanen en watervallen. Bent u van plan om naar Hawaii op vakantie te gaan in de maand maart? Lees dan in dit artikel welk klimaat u kunt verwachten bij uw vakantie Hawaii maart en hoe druk het op Hawaii is in de maand maart met oog op toeristen. (Vakantie Hawaii maart informatie)

Vakantie Hawaii maart:

  • Naar Hawaii in maart: het klimaat!

Vakantie Hawaii maartHawaii heeft door het gehele jaar heen eigenlijk een heel prettig klimaat. De temperatuur gaat vaak niet veel lager dan een comfortabele 18 graden, de zon schijnt op de meest bewolkte dagen vaak alsnog 6 of 7 uur lang en er waait altijd een fris briesje om uw lekker af te laten koelen. Gaat u in de maand maart naar Hawaii, dan kunt u dus rekenen op een zeer aantrekkelijk klimaat. Enkele kenmerken van het klimaat van Hawaii in de maand maart, zijn de volgende:

  • De minimale temperatuur ligt rond de 19 graden. (Vakantie Hawaii maart informatie)
  • De maximale temperatuur ligt rond de 28 graden.
  • De zon schijnt gemiddeld 8 uur per dag. (Vakantie Hawaii maart informatie)
  • Het gemiddelde aantal dagen met neerslag per maand is 9 dagen.
  • Er valt gemiddeld 61 tot 100 mm neerslag per maand. (Vakantie Hawaii maart informatie)
  • De temperatuur van de zee is gemiddeld 25 graden.

Bovenstaande klimaatinformatie geldt voor de hoofdstad van Hawaii, Honolulu. Op andere eilanden van Hawaii kan de klimaatinformatie iets afwijken, maar dat u van een prettig klimaat geniet tijdens uw vakantie in Hawaii in de maand maart is wel zeker. (Vakantie Hawaii maart informatie)

  • Het aantal toeristen in de maand maart.

Vakantie Hawaii maartHawaii kent twee hoogseizoenen, namelijk in de wintermaanden (december tot en met februari) en in de zomermaanden (mei tot en met augustus). Zoals u ziet, valt de maand maart precies tussen de hoogseizoenen in. Gaat u in maart naar Hawaii, dan heeft u dus met relatief weinig toeristen te maken. (Vakantie Hawaii maart informatie) Dit betekent doorgaans dat u gemakkelijker een kamer kunt boeken in een hotel, gemakkelijker last minute mee kunt gaan met georganiseerde tours en bij bezienswaardigheden en activiteiten minder drukte om u heen heeft. En maakt u zich geen zorgen dat er in de maand maart minder hotels of restaurants open zijn of minder tours worden georganiseerd, want ook in maart is er genoeg te beleven in Hawaii. (Vakantie Hawaii maart informatie)

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *