Vakantie Hawaii Los Angeles

Vakantie Hawaii Los Angeles

Vakantie Hawaii Los Angeles, een bijzondere reis.

Vakantie Hawaii Los AngelesMaak een unieke combinatie door te genieten van de wuivende palmbomen aan de kust van Santa Monica in de sterrenstad Los Angeles. Reis hierna door naar één van de mooiste bestemmingen aan de westkust, Hawaii. Een vakantie Hawaii Los Angeles is absoluut niet zo´n gek idee als u zou denken. Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden tot het boeken van een vakantie Hawaii Los Angeles en heeft u de mogelijkheid om hieronder uw mening en ervaring te delen indien u al heeft genoten van een mooie vakantie. (Vakantie Hawaii Los Angeles tip)

Bekijk hier de vakantie Hawaii en Los Angeles >>

Vakantie Hawaii Los Angeles:

Hebt u altijd eens gedroomd om de stad van de films en tv-studio’s te ontdekken? Reis dan eerst naar de stad van de sterren Los Angeles. Wandel over de Hollywood Boulevard en bezoek misschien wel één van de beroemdste bioscopen ter wereld. Loop vervolgens over de Walk of Fame en ga op de foto met het beroemde Hollywood bord (Vakantie Hawaii Los Angeles tip). Na een wandeling door de stad kan je uitrusten aan Santa Monica Beach waar u misschien nog een beroemdheid tegenkomt. (Vakantie Hawaii Los Angeles tip)

  • Vakantie Hawaii Los AngelesAls dit nog niet genoeg is, dan kunt u nog afreizen naar de film studio’s. Bestel vooraf een Vip pas bij Warner Bross en u kunt zelfs kijken bij de filmopnames en misschien uw grote helden aan het werk zien. Sluit uw vakantie in Los Angeles af met een bezoekje aan Disney World en uw verblijf is helemaal compleet! Uw vakantie is hierbij nog lang niet afgelopen. U mag namelijk doorreizen naar het prachtige Hawaii om hier te genieten van zon, zee en strand. (Vakantie Hawaii Los Angeles tip)
  • Hawaii we hebben er vast weleens van gedroomd en in het echt zijn de eilanden nog veel mooier dan u had kunnen denken. Verblijf in misschien wel één van de meest toeristische eilanden van de staat, Oahu en ontdek de mooiste bezienswaardigheden. Breng een bezoekje aan Pearl Harbor en verblijf aan het
    Waikiki strand. Afhankelijk van uw tijd kunt u zelfs nog even gaan eiland hoppen.
  • Bezoek bijvoorbeeld de nog actieve vulkaan op de Big Island tijdens uw vakantie Hawaii Los Angeles. Of waan uzelf heel even in Azië met een wandeling door de rijstvelden op dit prachtige eiland. Heel even vergeet u dat u in het tropische paradijs van Hawaii verblijft. Natuurlijk kunt u ook gewoon gaan eiland hoppen en nog een bezoekje brengen aan Kauai en Maui. Als u in de periode december tot en met april in Maui verblijft, dan is een zoektocht naar de bultrug walvissen absoluut de moeite waard. (Vakantie Hawaii Los Angeles tip)

Bekijk hier de vakanties naar Hawaii en informatie >>

Uiteraard kunt u op alle stranden ook even uitrusten en genieten van zon, zee en strand. Laat u lekker verwennen door de gastvrijheid in Hawaii. U ontdekt direct een compleet andere cultuur vergeleken met het sterrendom in Los Angeles. Absoluut een unieke combinatie om nooit te vergeten!

Meer informatie:

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *