Vakantie Hawaii hotels

Vakantie Hawaii hotels

Vakantie Hawaii hotels, boek een mooi hotel op Hawaii.

Vakantie Hawaii hotelsHawaii is een van ‘s werelds beste vakantiebestemmingen. U kunt er genieten van de prachtige natuur en de mooiste stranden. Tevens biedt Hawaii u desgewenst een indrukwekkende kijk op de sterrenhemel. Op Mauna Kea Observatoria staan dertien telescopen opgesteld. Daarnaast heeft Hawaii vulkanen, natuurparken en bijzondere musea. Steden als Honolulu en Pearl Harbor kunnen uw honger naar cultuur en geschiedenis stillen. Er zijn dus voldoende redenen om een vakantie naar Hawaii te overwegen. Uiteraard wilt u ook verblijven in een eersteklas hotel. Waar vindt u het beste hotel voor uw vakantie op Hawaii? (Vakantie Hawaii Hotels info)

Bekijk hier de vakantie Hawaii en de hotels >>

Vakantie Hawaii hotels tips:

  • Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort. Dit prestigieuze hotel ligt midden in de wijk Waikiki in Honolulu. Het hotel ligt echter ook vlakbij de zee en het strand. Is de zee voor u te ruw? Het hotel heeft de beschikking over meerdere zwembaden. Op een kwartier wandelen treft u een groot winkelcentrum aan. Voor een uitstekend restaurant hoeft u het resort niet te verlaten. (Vakantie Hawaii Hotels info)
  • St. Regis Princeville Resort. Dit op het eiland Kauai liggend e resort heeft zowel een prachtig zicht op de oceaan als de achterliggende bergen. Het hotel ligt op een rustig gedeelte van het eiland. Het niveau van voorzieningen in dit resort is hoog. U kunt zich hier zowel ontspannen als inspannen. Het resort beschikt naast een zwemgelegenheid over tennisfaciliteiten en een golfbaan. (Vakantie Hawaii Hotels info)
  • Vakantie Hawaii hotelsHilton Waikoloa Village. Dit hotel ligt direct aan zee en werkelijk alles lijkt hier mogelijk. Surfen, zwemmen met dolfijnen, luieren aan het strand of golfen. Uiteraard heeft het resort verschillende zwembaden, restaurants en een spa/gym. Bij mooi weer kunt u de hoogste berg van Hawaii zien: Mauna Kea.
  • Hyatt Regency Maui Resort and Spa. Er bestaan goede hotels en excellente hotels. Het Hyatt Regency Maui Resort behoort tot de laatste categorie. De inrichting van het hotel is modern zakelijk, de tuin en de zwemgelegenheid staan op eenzame hoogte. Welk hotel ter wereld heeft immers een eigen waterval? (Vakantie Hawaii Hotels info)
  • Grand Wailea – A Waldorf Astoria Resort. Waldorf Astoria heeft een naam hoog te houden. Dit hotel op het eiland Maui bevestigt de faam van deze keten. De prachtig aangelegde tuin heeft een enorme variëteit aan planten, de uitstraling is uitermate luxe. Dit resort beschikt bovendien over een groot zakencentrum voor conferenties.
  • The Kahala Hotel & Resort. Dit uitstekende hotel ligt in een buitenwijk van Honolulu aan zee. Daarom is het een geschikte uitvalsbasis voor het verkennen van de stad. Nu een vermoeiende dag in de binnenstad van Honolulu kunt u heerlijk genieten van de luxe die dit hotel u biedt. (Vakantie Hawaii Hotels info)

Meer informatie over vakanties in Hawaii:

Bekijk hier de hotels en vakanties op Hawaii >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *