Vakantie Hawaii Honolulu

Vakantie Hawaii Honolulu

Vakantie Hawaii Honolulu, geniet van een heerlijke reis.

Vakantie Hawaii HonoluluAls u een vakantie naar Hawaii boekt, dan kunt u eventueel verblijven in Honolulu. Dit is de hoofdstad van Hawaii en het eiland Oahu. De hoofdstad is vooral populair onder toeristen vanwege de hotelwijk Waikiki. Vaak hebben toeristen een beeld van uitgestrekte zandstranden en uitdagende golven. Als u een vakantie Hawaii Honolulu boekt, dan wordt uw beeld van het paradijs hier bevestigd. Honolulu is de ideale plek als u nog nooit op Hawaii geweest bent en u het echte eilandgevoel wil beleven. (Vakantie Hawaii Honolulu) Bekijk hieronder meer informatie over vakanties naar Hawaii Honolulu.

Bekijk hier de vakantie Hawaii en Honolulu >>

Vakantie Hawaii Honolulu:

  • Honolulu is de belangrijkste stad van Hawaii voor zaken, maar ook voor toerisme. De kans is groot dat u met het vliegtuig aankomt in deze wereldstad. De meeste toeristen verblijven in de beroemde hotelwijk Waikiki. Vroeger verbleef in deze wijk het Koninklijk huis van Hawaii. Gasten mochten hier lekker ontspannen in het water.
  • Tegenwoordig is dit de plek van het toerisme. Waikiki Beach is dan ook de grootste trekpleister voor toeristen. Deze wijk bruist dag en nacht en er is een groot aanbod aan entertainment. (Vakantie Hawaii Honolulu) U kunt hier terecht voor o.a. theater en shows, waarbij de kwaliteit niet onderdoet voor New York of Las Vegas. Uiteraard is de sfeer hier gemoedelijk precies zoals u verwacht van Hawaii. Ontdek de gezellige straattheaters en dansers van de hula-dans. In Waikiki komt u het allemaal tegen. (Vakantie Hawaii Honolulu)

Vakantie naar Honolulu:

Vakantie Hawaii HonoluluNaast de uitgaanswijk Waikiki kunt u nog meer bezienswaardigheden bezoeken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Amerikaanse marinebasis Pearl Harbor. Japan voerde hier een verassingsaanval uit tijdens de Tweede Wereldoorlog. 2.403 soldaten kwamen om het leven en een groot aantal schepen kwamen om. In Honolulu is het mogelijk een bezoek te brengen aan Peal Harbor. (Vakantie Hawaii Honolulu) U kunt ook een bezoek brengen aan Iolani Palace. Dit is het enige koninklijk paleis van Amerika. Het paleis bestaat uit een imposant Victoriaans paleis gebouwd door koning David Kalakauna. Tegenwoordig staat het gebouw naast het parlementsgebouw. Het parlementsgebouw de Hawaii State Capitol is overigens ook de moeite waard om een bezoekje te brengen. Hawaii heeft ook zijn eigen Chinese gemeenschap. U kunt vanaf het tropische Honolulu ineens midden in China staan met de wijk China Town. (Vakantie Hawaii Honolulu) Diverse Chinese kruiden, specerijen en hebbedingetjes worden hier verkocht. Een aantal bezienswaardigheden die u niet mag missen in Honolulu hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Een dagje shoppen in het grootste winkelcentrum van Amerika: Ala Moana Center.
  • Geniet van een prachtig uitzicht op de 232 meter hoge berg Diamond Head.
  • Breng het nachtleven door op Waikiki Beach.
  • Bezoek Pearl Harbor ter nagedachtenis aan de slachtoffers.
  • Breng een dagje door in de Honolulu Zoo.

Honolulu is de prima uitvalsbasis voor een vakantie naar Hawaii. De openbaarvervoerverbinding werkt ook uitstekend. U kunt zo eenvoudig alle bezienswaardigheden op het eiland bezoeken vanuit Honolulu. (Vakantie Hawaii Honolulu)

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

Bekijk hier vakanties Hawaii en Honolulu >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *