Vakantie Hawaii Fox

Ontdek een prachtige mix tussen cultuur, natuur en heerlijke stranden op Hawaii. Hawaii is de 50ste staat van Amerika, maar lijkt een compleet apart land. U komt hier prachtige stranden tegen en een prachtige natuur bestaande uit moerassen, regenwouden en bergen. U kunt met een vakantie Hawaii Fox lekker gaan eilandhoppen tussen de zes grote eilanden met ieder hun eigen charme. 

Vakantie Hawaii Fox:

Als u voor het eerst een vakantie boekt naar Hawaii, dan is het een aanrader om te beginnen op het eiland Oahu. Dit is het hoofdeiland van Hawai en u kunt vanaf hier echt kennismaken met de fascinerende staat. Geniet hier van de talloze winkeltjes en diverse restaurants met de heerlijkste gerechten. Als u dol bent op uitgaan dan kunt u terecht in de stad Honolulu. Uiteraard kunt u ook op Hawaii terecht voor uw rust door heerlijk te relaxen op één van de vele stranden.

Natuurlijk is er ook genoeg te zien en te doen op het eiland. Bezoek Pearl Harbor om een eerbetoon te brengen aan de gevallen soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maak een wandeling over misschien wel de engste trap ter wereld de Haiku Stairs. Laat uzelf betoveren door de Manoa Falls of breng een bezoekje aan het prachtige Na Mokula eiland voor de kust van Oahu.

U kunt uw vakantie met Fox natuurlijk compleet maken om eventueel meerdere eilanden te combineren. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar The Big Island. U komt hier het Valcanoes National Park tegen. In dit nationale park ontdekt u de enige actieve vulkaan van het eiland.

Zwemmen

Op het eiland zijn ook verschillende mogelijkheden om te zwemmen met zeedieren of te gaan snorkelen in de zee. Als u dol bent op snorkelen, dan kunt u eventueel ook een uitstapje maken naar Maui. Dit eiland staat bekend om de mooiste onderwaterwereld van Hawaii. Vergeet niet een ritje te maken naar de Haleakala vulkaan. U kunt hier genieten van de mooiste zonsopgang op Hawaii.

Bent u niet zo van de drukte en wilt u liever ontspannen? Kies dan voor een eiland met minder toerisme zoals Molokai en Lanai. U kunt uzelf hier meer overgeven aan de natuur en heerlijk ontspannen in de flora en fauna. Aan de kust van Lanai heeft u zelfs de mogelijkheid om bultrugwalvissen te spotten. Het maakt dus eigenlijk niet uit waarom u naar Hawaii komt u kunt hier altijd genieten van de prachtige bezienswaardigheden en natuur. Er is voor iedereen wel een eiland beschikbaar waar u kunt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving in Hawaii.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *