Vakantie Hawaii duur

Vakantie Hawaii duur

Vakantie Hawaii duur? Wat is de gemiddelde prijs van een reis naar Hawaii? Kom alles over de kosten van een reis naar Hawaii.

Vakantie Hawaii duurEen vakantie doorbrengen op Hawaii is niet goedkoop. Op de eerste plaats is het de langdurige reis. Ondanks dat het prijsniveau maar iets voor dat van Nederland ligt, kan men niet spreken van een goedkope reis. Het voedsel is over het algemeen wel iets goedkoper dan in Nederland maar wanneer u gaat winkelen, zal u merken dat de luxe goederen duurder zijn dan in Nederland. Omdat u op vakantie bent, zal u ongetwijfeld ook excursies maken en daarvan liggen de prijzen behoorlijk hoog. Ook de kosten voor het uitgaan en het bezoeken van entertainment zijn behoorlijk aan de prijs. Toch wegen deze kosten niet af voor dat u er allemaal voor terug krijgt. (Vakantie Hawaii duur info) Bekijk hieronder meer informatie over de prijzen van Hawaii.

Bekijk hier hoe duur een vakantie Hawaii is >>

Vakantie Hawaii duur:

  • Verblijf

Vakantie Hawaii duurIndien u een verblijf boekt voor het grote eiland van Hawaii dan komt u in een wonderlijke wereld terecht. De flora en fauna is er fantastisch. Het heeft daarbij prachtige valleien en kloven waar een zeer mooie begroeiing aanwezig is. De gemiddelde temperatuur op Hawaii is er 30 graden. Hawaii bestaat uit 137 atollen waarvan er de meeste zo klein zijn dat ze niet bewoond worden. Wanneer we over Hawaii spreken dan hebben we het over de bewoonde eilandengroep die in de Grote Oceaan liggen. (Vakantie Hawaii duur info)

Het zijn 18 grote eilanden die bewoond zijn, die als een snoer in de Grot Oceaan liggen. Een belangrijke trekpleister op het grote eiland zijn de nog twee werkende vulkanen. De hoofdstad van Hawaii is Honolulu en zeker een bezoek waard. Het ligt aan de zuidoostelijke kust van het eiland Oahu. Ze telt 136.000 inwoners. De hoofdstad is bereikbaar via Honolulu International Airport. De hoofdstad heeft veel te bieden. Er zijn vele bezienswaardigheden. De bevolking is er behulpzaam en vriendelijk. Wanneer u de stad gaat bezichtigen kunt u er ook heerlijk genieten van een maaltijd in een van de vele restaurants. (Vakantie Hawaii duur info)

  • Auto

Wat ook een goede methode is om een eiland, waarop u verblijft, te gaan bezichtigen is door middel van het huren van een auto. De wegen zijn er over het algemeen goed berijdbaar en het is er niet zo druk in het verkeer. Zorg er wel voor dat u geen alcohol hebt gedronken als u gaat autorijden of alcohol in de wagen hebt liggen. Wanneer u gepakt wordt krijgt u een hele zware boete. Ook de stranden zijn een bezoek waard. U kunt er heerlijk genieten van de zon en het kristalheldere water. Voor windsurfers is het een ideaal oord. Dus een reis naar Hawaii is een goede keuze om er naar toe te gaan voor een vakantie. (Vakantie Hawaii duur info)

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

Bekijk hier de Hawaii vakanties en aanbiedingen >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *