Vakantie Hawaii december

Vakantie Hawaii december

Op vakantie naar Hawaii in december? Een prachtige reis voor de maand december!

Vakantie Hawaii decemberHawaii, één van de staten van de Verenigde Staten, is een prachtig tropisch oord waar u heerlijk kunt genieten van de zon, het strand en de prachtige natuur. Om een voet op Hawaiiaanse bodem te kunnen zetten, moet u helaas wel even in het vliegtuig zitten, zo duurt een reis minimaal 12/13 uur. U moet er dus wat voor over hebben, maar dan heeft u ook zeker weten een unieke vakantie die u niet snel zult vergeten. (vakantie Hawaii december info) Bekijk hieronder meer informatie over het boeken van een mooie reis naar Hawaii in de maand december. Wilt u het complete reisaanbod te weten komen dan kunt u hier op de blauwe link klikken. U komt bij de specialist terecht!

Bekijk hier de december vakanties voor Hawaii >>

Vakantie Hawaii december:

Het is mogelijk om het hele jaar door naar Hawaii op vakantie te gaan, aangezien Hawaii een tropisch klimaat heeft waar het vrijwel het hele jaar in de middag tussen de 24 en 31 graden is. Wilt u dus in december graag nog richting Hawaii om de Nederlandse kou en sneeuw te ontlopen? Dat kan! Lees snel verder voor meer informatie voor wanneer u in de maand december naar Hawaii gaat. (vakantie Hawaii december info)

  • De temperatuur in december
    Vakantie Hawaii december

Het hele jaar door is het tropisch warm in Hawaii, zo ook in december. De temperatuur ligt in deze maand rond de 20 tot 28 graden. Het enige nadeel is dat Hawaii een regenseizoen kent die van november tot en met maart loopt. Ook in december valt er dus veel regen. Het interessante hieraan is wel dat de meeste regen ‘s nachts valt, waar u dus weinig last van zult hebben. (vakantie Hawaii december info)

  • Het aantal toeristen in december

Het aantal toeristen in december kan heel divers zijn. De eerste twee weken is het meestal
nog aardig rustig. Houdt u dus van rust en zo weinig mogelijk toeristen? Kies er dan voor om de eerste twee weken van december richting Hawaii te gaan. In de laatste twee weken van december wordt het druk, aangezien dan mensen Kerstvakantie gaan vieren en de zon opzoeken. Meestal wordt het rond 20 december druk en loopt Hawaii dan vol met toeristen. Het zal u dan ook niet verbazen dat het de eerste twee weken van december goedkoper is dan de laatste twee weken in verband met de drukte. Eind december is de duurste tijd in Hawaii. (vakantie Hawaii december info)

  • En verder…

Iedere winter zwemmen walvissen richting Hawaii om onder andere te paren. Grote kans dus dat u, tijdens uw verblijf, zo’n enorme walvis ziet zwemmen. Vergeet uw camera dus niet tijdens de boottrip. Bent u professioneel surfer? Dan kunt u uw hart ophalen op Hawaii in december, aangezien er dan enorme golven in zee zijn. Golven van 6 meter of hoger, ongelofelijk! (vakantie Hawaii december info)

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie vakantie in Hawaii voor de maand december!

Meer informatie:

Bekijk hier de vakantie Hawaii voor de maand december >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *