Vakantie Hawaii België

Vakantie Hawaii België

Vakantie Hawaii België, een fantastische vakantie.

Vakantie Hawaii BelgiëVakantie Hawaii België is natuurlijk ook mogelijk. Vanuit Brussel kunt u vliegen naar de tropische eilanden van Amerika. Vanuit Belgie kunt u natuurlijk ook de keuze maken om vanaf Schiphol te vliegen. U hebt dan een groter aanbod in vliegmaatschappijen die naar Hawaii vliegen. U moet hiervoor wel omrijden dus het is de vraag of u dit ervoor over heeft. (Vakantie Hawaii België informatie) Bekijk hieronder meer informatie over de vakantie Hawaii België.

Bekijk hier de vakantie Hawaii en België >>

Vakantie Hawaii België:

De vluchten vanaf Brussel zijn wel duurder dan vanaf Amsterdam. Met een beetje geluk heeft u vanaf Amsterdam nog een vliegticket onder de duizend euro. Vanaf Brussel heeft u een vliegticket bijna altijd boven de duizend euro. De goedkope vluchten zijn eigenlijk altijd met twee tussenstoppen ipv één vanaf Schiphol. Dit kan een reden zijn om toch richting Schiphol te reizen en vanaf hier het vliegtuig te pakken. Vliegtuigmaatschappijen die vanuit België vliegen zijn Delta, Iberia, Britisch Airways, Lufthansa en Air Canada. (Vakantie Hawaii België tip)

  • Vakantie Hawaii BelgiëNaast Brussel is het ook mogelijk om vanuit Antwerpen te vertrekken. Dit is wel af te raden omdat de vliegtickets een heel stuk duurder zijn. U maakt net als vanaf Brussel twee tussenstoppen. Meestal maakt u een tussenstop in Parijs of Londen en vervolgens nog een keer in Amerika om vanaf hier door te vliegen naar bijvoorbeeld Honolulu. Mocht u echt vanuit België willen vertrekken, dan raden wij u aan om vanuit Brussel te vertrekken of Schiphol. (Vakantie Hawaii België tip)
  • Heeft u geen zin om twee tussenstops te maken? U kunt vanaf Schiphol vliegen met KLM. U heeft dan als voordeel dat u de snelste vlucht richting Hawaii kunt nemen. De snelste route is vanuit Amsterdam een rechtstreekse vlucht richting Seattle. Vanuit hier heeft u binnen twee uur een overstap naar Honolulu. De vluchtduur is met overstap iets meer dan 18 uur. U kunt er ook voor kiezen om de reis te splitsen. Vanuit Brussel kunt u bijvoorbeeld met een tussenstop een enkele reis naar Orlando, San Francisco, Los Angeles of Seattle boeken. Vanuit hier boekt u vervolgens een reisje naar Honolulu. U ervaart zo de vluchttijd minder lang en u kunt uzelf nog even vermaken in een andere Amerikaanse stad.

Een vakantie Hawaii België is dus zeker weten wel mogelijk alleen is de vluchttijd vrij lang en u betaald meer voor een vliegticket vergeleken met Schiphol. Bespaar dus flink wat geld door vanuit Nederland te vertrekken. U bespaart niet alleen geld, maar ook uw vliegtijd zodat u langer kunt genieten van de prachtige eilanden in Hawaii. Laat u verwennen door de gastvrijheid en geniet van zon, zee en strand tijdens uw vakantie Hawaii. (Vakantie Hawaii België tip)

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

Bekijk hier de België Hawaii vakanties en aanbiedingen >>

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *