Vakantie Hawaii 2016

Vakantie Hawaii 2016

Vakantie Hawaii 2016, boek een geweldige reis naar Hawaii in 2016!
Vakantie Hawaii 2016Denkt u aan een vakantie naar Hawaii in 2016? Neem dan zeker even de tijd om deze tekst te lezen, zodat u weet wat u kunt verwachten en uw reis eventueel kunt plannen.Hawaii bestaat uit 137 kleine vulkanische eilandjes, waarvan er 7 bewoond zijn en ook beschikbaar voor het toerisme. Hawaii heeft een prachtige natuur, witte stranden en het is er het hele jaar rond de 25 tot 35 graden. (Vakantie Hawaii 2016 info) Hieronder lees je nog meer informatie over een mooie vakantie op Hawaii in 2016.

Vakantie Hawaii 2016:

  • Alle eilanden van Hawaii zijn mooi op hun eigen manier.

Big İsland, ook wel Hawaii İsland genoemd, is het grootse eiland van Hawaii. Op dit eiland zijn twee actieve vulkanen. Met de auto kun je de krater bezoeken van de vulkaan Kilauea.
Het eiland heeft veel mooie watervallen en zelfs een groen strand! Hiervan zijn er maar twee te vinden over de hele wereld. Ook vind je er verschillende soorten unieke diersoorten. (Vakantie Hawaii 2016 info)

Vakantie Hawaii 2016Als je van de natuur houdt, zijn Maui en Kauai de mooiste eilanden. Op Maui kun je van half december tot half april walvissen spotten als je een boottour doet, of je kunt ze spotten vanaf McGregor Point of de stranden van Kaanapali, Kihei en Wailea. (Vakantie Hawaii 2016 info)
Ook Maui heeft vulkanen. De Haleakala vulkaan is één van de populairste vulkanen. Vanaf de top heb je bij zonsopkomst en zonsondergang een prachtig uitzicht. Waar je zeker ook een bezoekje aan moet brengen als je op Maui bent is de Haleakala Crater en de zwarte lavastranden. Ook de Lao vallei is een mooie bezienswaardigheid met groene natuur, rivieren en een regenwoud. Als je op Kauai bent kun je de mooiste wandelroute van Hawaii doen. Dit is de Kalalou Trail. Op deze route kom je prachtige stranden, watervallen en groene bergen tegen. (Vakantie Hawaii 2016 info)

2016 Hawaii rondreis:

Dan is er nog Oahu, het meest touristische eiland van Hawaii. Er zijn grote hotels en resorts, maar ook regenwouden. İn de winterperiode worden de golven aan de noordkust soms boven de 10 meter hoog. Dit is voor ervaren surfers van over de hele wereld zeer aantrekkelijk. Lanikai Beach behoort tot één van de mooiste stranden ter wereld. En als je van een uitdaging houd kun je op Oahu zwemmen tussen de haaien. Hoe gaaf is dat!? Ook is het mogelijk om rond te reizen door Hawaii, zo zijn er enkele excursies te boeken maar ook kan je een kant- en klare (georganiseerde) rondreis boeken. Voor meer informatie over reizen en vakanties op Hawaii in 2016 kan je op één van de links klikken. (Vakantie Hawaii 2016 info)

Zoals u leest heeft Hawaii een hoop te bieden. De eilanden behoren tot de mooiste ter wereld, dus is het zeker de moeite waard om hier een keer naartoe te gaan.

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

Bekijk hier de vakantie Hawaii voor het jaar 2016 >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *