Vakantie Florida Hawaii

Vakantie Florida Hawaii

Vakantie Florida Hawaii, een bijzondere vakantie.

Vakantie Florida HawaiiEen vakantie naar Hawaii is natuurlijk prachtig. Alleen lang niet iedereen ziet het zitten om 20 uur of langer in een vliegtuig te zitten. Helaas is er aan de reistijd niet veel te veranderen vooral niet omdat er geen rechtstreekse vluchten gaan vanaf Amsterdam. Het is slimmer om uw vakantie te combineren met een bezoek aan een andere staat. Combineer een bezoek aan Hawaii bijvoorbeeld met een bezoek aan Florida. Een vakantie Florida Hawaii is dan ook een populaire combinatie onder Nederlandse toeristen. (Vakantie Florida Hawaii info)

Bekijk hier een vakantie Florida en Hawaii >>

Vakantie Florida Hawaii:

Vakantie Florida HawaiiGa je met kinderen richting Hawaii? Je maakt ze vast en zeker gelukkig door een tussenstop te maken in Orlando. Vanuit Amsterdam is het mogelijk om rechtstreeks naar Orlando te vliegen. Het is ook mogelijk om op Miami te vliegen, maar Orlando is vooral met kinderen erg leuk. De stad is namelijk het rijk van de pretparken. Van Six Flags tot Disney World of het Harry Potter pretpark. (Vakantie Florida Hawaii info) U kunt het hier allemaal bezoeken rond de vijfhonderd euro heeft u al een retour vliegticket richting Florida. Een enkele reis is vaak al mogelijk rond de driehonderd euro met een tussenstop. Vanuit Orlando kunt u vervolgens een enkele reis boeken naar Honolulu rond de driehonderd euro. (Vakantie Florida Hawaii info)

Florida en Hawaii vakanties:

Vakantie Florida HawaiiMet een vliegticket naar Honolulu komt u aan in op één van de mooiste eilanden van Hawaii. Het is wel een echte toeristenstad vooral als u in de wijk Waikiki beland. U komt hier de mooiste resorts tegen waar u kunt genieten van een zon, zee en strand vakantie. Als dit nog niet genoeg is dan kunt u nog lekker winkelen in het grootste winkelcentrum van Amerika. Wilt u een stukje geschiedenis laten zien aan de kinderen? Breng een bezoek aan Pearl Harbour en ga mee terug in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Vanuit Honolulu kunt u ook gaan eilandhoppen met Hawaii Airlines. (Vakantie Florida Hawaii info) U kunt binnen één uur de andere eilanden bezoeken. De vliegtuigen gaan ieder uur, zodat u er prima een dagje uit van kunt maken. Vooral een dagje The Big Island bezoeken is de moeite waard als u de grootste nog werkende vulkaan wil zien. U kunt zelfs naar de top waar u de rookpluimen nog uit de vulkaan ziet komen. Bezoek ook meteen de Rainbow Waterfalls waarbij u door de nevel een prachtige regenboog in de waterval kunt zien. (Vakantie Florida Hawaii info)

Een vakantie Florida Hawaii bespaart u niet alleen vliegtijd, doordat u niet direct in 18 uur hoeft te vliegen, maar u bespaart ook veel geld. De vliegtickets zijn door deze constructie een stuk goedkoper en natuurlijk leuk om met elkaar te combineren. (Vakantie Florida Hawaii info)

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

Bekijk hier de Hawaii vakanties en Florida >>

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *