Vakantie eiland Hawaii

Vakantie eiland Hawaii

Vakantie eiland Hawaii, maak deze mooie reis!

Vakantie eiland HawaiiEen vakantie naar Hawaii moet goed gepland worden. Aangezien het ver weg is, gaan de meeste mensen er niet elk jaar heen. Vaak zelfs maar een keer in hun leven. Dan wilt u natuurlijk wel dat alles goed geregeld is, want zo’n droom vakantie mag niet in het water lopen. (Vakantie eiland Hawaii info) Bekijk hieronder meer informatie over mooie vakanties op Hawaii.

Bekijk hier meer over Hawaii vakanties en eilanden >>

Vakantie eiland Hawaii:

Vakantie eiland HawaiiDe staat Hawaii is een eilanden groep, die bestaat uit 137 atollen, waarvan enkele bewoond. Het grootste eiland van het archipel heet ook Hawaii. Om verwarring te voorkomen wordt het ook wel ‘The Big Island’ genoemd. Het eiland is opgebouwd uit 5 verschillende vulkanen die elkaar overlappen. Hiervan zijn er 2 nog actief en komen er dus ook regelmatig uitbarstingen voor. (Vakantie eiland Hawaii info) Als u geluk heeft, kunt u op sommige plaatsen zelfs lava de zee in zien stromen. En dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn. Door deze uitbarstingen neemt het eiland nog steeds in oppervlakte toe. Het is dus al het grootste eiland, maar het wordt ook steeds groter. Naast deze geweldige vulkanen heeft het eiland nog veel meer te bieden. Hieronder worden een aantal bezienswaardigheden besproken;

  • Pu’uhonua O Honaunau

Dit is een Nationaal historisch park waar u de traditionele Hawaiaanse cultuur terugkomt. Hier kunt u de Tiki’s, bekende Hawaiaanse beelden, vinden, gemaakt door de eigen bevolking. Ook kunt u er tempels bezoeken. (Vakantie eiland Hawaii info)

  • Vakantie eiland HawaiiBlack Sand Beach

Dit is een van de meest bijzondere stranden in Hawaii. De naam verklapt het eigenlijk al, het zand is er zwart. Dit is zeer bijzonder en zeker een kijkje nemen waard. (Vakantie eiland Hawaii info)

  • Volcanoes National Park

Dit Nationale park ligt bij de Mauna Loa en Kilauea vulkanen. Deze vulkanen zijn nog actief. Het leukste is om met een gids rond te rijden. Hij vertelt u vanalles over het park en wat er hier te vinden is aan flora en fauna. Het grootste deel hier van kunt u nergens anders ter wereld vinden. (Vakantie eiland Hawaii info)

  • Akaka Falls State Park

Dit park ligt in het westen van Hawaii. Hier vindt u de Akaka Falls waterval van wel 130 meter hoog. Dat is het hoogtepunt van dit park, maar er is ook nog een kleinere waterval, de Kahuna Falls. Deze kunt u bekijken met een wandeling door het regenwoud, die met zijn wilde orchideeën ook prachtig is. (Vakantie eiland Hawaii info)

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

Bekijk hier de Hawaii vakanties en eilanden >>

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *