Vakantie Canada en Hawaii

Vakantie Canada en Hawaii

Vakantie Canada en Hawaii, maak een mooie reis naar Canada en Hawaii.

Vakantie Canada en HawaiiCanada-Hawaii!
Dat Canada een geweldig land is om rond te reizen weet iedereen. Dichte bossen afgewisseld door mooie steden geeft de echte Canadese sfeer die je zo vaak op foto’s van dit machtige land kunt zien. Het zou helemaal een verrassende reis zijn wanneer je de rondreis door Canada af kunt sluiten met een aantal dagen op Hawaii. Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie Canada en Hawaii. (vakantie Canada en Hawaii)

Bekijk hier de Hawaii vakanties ->

Vakantie Canada en Hawaii:

Genieten van de tropische warmte en lekker bijkomen van de avontuurlijke reis door Canada. Deze mogelijkheid is aanwezig en kan zo on-line geboekt worden.

  • Canada reizen en Hawaii

Vakantie Canada en HawaiiEen uitgestrekt land wat groter is dan Europa. Het op één na grootste land op deze aarde en heeft ondanks zijn uitgestrektheid weinig klimaatverschillen. De ligging is ver van de evenaar. Koude poollucht kan ver Canada intrekken zodat er temperaturen bereikt kunnen worden van wel min. 30 graden. Het kan nog kouder en dan zijn er dorpen van de buitenwereld afgesloten. (vakantie Canada en Hawaii)

Het grootste gedeelte van Canada heeft een landklimaat. Variërend van een gematigd landklimaat in het centrale gedeelte tot een koel landklimaat in het zuidelijke gedeelte. Het noorden en noord-oosten van Canada heeft een toendra klimaat. De winters zijn hier zeer koud en de zomers koel. Er valt over het algemeen weinig neerslag. Aan de westkust heerst een gematigd zeeklimaat. Het westen van Canada is het meest stabiel wat temperatuur betreft. (vakantie Canada en Hawaii)

  • Canada & Hawaii vakanties

Vakantie Canada en HawaiiEen rondreis door Canada met een auto is een avontuur op zich. Dit land biedt eindeloze, uitgestrekte vlaktes en heeft prachtige aangelegde Nationale Parken. In Canada is veel te beleven op het gebied van dieren. Wat te denken van een boottocht om de walvissen te zien. En onderweg in de auto kan het zomaar zijn dat je een wilde beer tegen komt.
Canada kent ook fascinerende steden zoals:

  • Ottawa, de hoofdstad van Canada
  • Toronto
  • Calgary
  • Vancouver
  • Montreal

Ottawa

De bijzondere mix van natuur, cultuur en Aboriginal geschiedenis is mede door de stad Ottawa van een grote charme. Ottawa is geen saaie stad en is juist door de vele festivals die er georganiseerd worden een stad die altijd in beweging is.

Calgary

In de staat Alberta ligt de plaats Calgary. Een aantal bezienswaardigheden in deze mooie stad zijn:

  • Calgary Tower General Admission
  • Rocky Mountains
  • Columbia Icefield

Van Canada naar Hawaii

Wanneer na een aantal dagen een rondreis te hebben gemaakt door Canada is het heerlijk om te gaan relaxen op Hawaii. Vanaf Seatle wordt gevlogen naar het zonovergoten Oahu op de eilandengroep van Hawaii. Deze reis is naar eigen inzicht in te vullen en on-line via de website te boeken. (vakantie Canada en Hawaii) Al eens gedacht aan het maken van een rondreis door Canada (rondreis Canada) en dan naar Hawaii? Klik op één van bovenstaande links om de mogelijkheden te bekijken.

Meer informatie:

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *