Vakantie California Hawaii

Vakantie California Hawaii

Vakantie California Hawaii, een geweldige vakantie naar Hawaii boeken?
Vakantie California HawaiiTwee vakanties in één: een vakantie California Hawaii!
California of Californië is één van de vijftig staten van Amerika. Door de ligging van de staat, namelijk aan de westkust van de Verenigde Staten, is de staat een populaire vakantiebestemming voor toeristen over de gehele wereld. Wilt u graag een bezoek brengen aan het Amerikaanse California, maar wilt u uw vakantie combineren met een andere bijzondere bestemming? Dan kunt u een vakantie California Hawaii boeken. Meer over deze bijzondere reis, leest u in dit artikel. (Vakantie California Hawaii info)

Vakantie California Hawaii:

  • Een vakantie met twee bestemmingen.

Vakantie California HawaiiEen vakantie naar California en Hawaii is een reis waarbij u twee bijzondere bestemmingen met elkaar combineert. Eerst gaat u de Verenigde Staten ontdekken in California en daarna gaat u nog enkele dagen of een week naar Hawaii. Omdat Hawaii eenvoudig met het vliegtuig te bereiken is vanuit California (met een directe vlucht) en het niet lang vliegen is naar de eilandengroep, kunnen de twee bestemmingen eenvoudig met elkaar gecombineerd worden. Een unieke vakantie, waarbij u kennis kunt maken met twee hele verschillende staten van de Verenigde Staten. (Vakantie California Hawaii info)

  • De voordelen van een gecombineerde vakantie.

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het boeken van een vakantie naar California en Hawaii. De belangrijkste pluspunten van deze gecombineerde vakantie, zijn de volgende:

  • U kunt twee bijzondere staten van de Verenigde Staten zien, die ontzettend van elkaar verschillen en een hele andere beleving met zich meebrengen.
  • U kunt allerlei dingen doen in California, om vervolgens in Hawaii uit te rusten voor u terug naar Nederland gaat. (Vakantie California Hawaii info)
  • Hawaii ligt op slechts enkele uren vliegen verwijderd van California. Door de directe vlucht is de eilandengroep eenvoudig te bereiken vanuit de Amerikaanse staat aan de Westkust. (Vakantie California Hawaii info)
  • U kunt vaak zelf kiezen hoe lang u naar California gaat, hoe lang u naar Hawaii gaat en naar welk eiland van Hawaii u precies wil gaan. Hierdoor heeft u veel vrijheid.

U kunt de gecombineerde reis naar California en Hawaii in de zomer maken, maar het kan ook in het voorjaar of in het najaar. Omdat beide vakantiebestemmingen een zeer zacht klimaat hebben, is het boeken van een vakantie in het najaar ook mogelijk. (Vakantie California Hawaii info)

  • Boek uw gecombineerde vakantie eenvoudig online!

Vakanties naar California en Hawaii worden door diverse reisorganisaties aangeboden. Ga online op zoek naar reisorganisaties met een gecombineerde reis naar beide bestemmingen, vergelijk de gecombineerde reizen van diverse reisorganisaties met elkaar en kies de beste reis voor u en uw reisgezelschap.

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

Bekijk hier de California Hawaii vakanties >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *