Tropisch vakantieland Hawaii

Tropisch vakantieland Hawaii

Tropisch vakantieland Hawaii, geniet van een heerlijke vakantie op Hawaii.
Tropisch vakantieland HawaiiHawaii, tropisch vakantieland.
Veel mensen hebben de droom om een keer op vakantie te gaan naar Hawaii, en waarom ook niet? Als iemand Hawaii zegt, denkt u waarschijnlijk al snel aan palmbomen, kokosnoten, zon, swingende muziek en ga zo maar door. Hawaii is gelegen in het midden van de Stille Oceaan en bestaat uit maar liefst 137 vulkanische eilanden en atollen. Hawaii wordt vaak gezien als een tropisch vakantieland, maar waarom? Wat maakt Hawaii zo’n tropische vakantiebestemming? Hieronder wordt daar nader op ingegaan, dus lees snel verder. (tropisch vakantieland Hawaii info en tips)

Tropisch vakantieland Hawaii info:

  • Het klimaat van Hawaii

Hawaii kent slechts twee seizoenen, namelijk de zomer en de winter. Dit is zo, omdat Hawaii een tropisch klimaat kent. De zomer loopt van mei tot en met oktober en wordt ook wel het Kau genoemd. De overige maanden, van november tot en met april, zijn de wintermaanden. De winter wordt in Hawaii ook wel Ho’oilo genoemd. In de zomer is de gemiddelde dagtemperatuur 29,4 graden en in de winter is deze iets lager, namelijk gemiddeld 26,6 graden. Dat is dus slechts 3 graden verschil en niet een winter zoals wij die hier in Nederland kennen met vorst, sneeuw en je warm aan moeten kleden. Het hele jaar is het dus eigenlijk tropisch warm in Hawaii, waardoor het gezien wordt als een tropisch vakantieland en je het hele jaar er naartoe kan gaan voor een zonnige vakantie.

  • De kenmerken van een tropisch vakantieland

Hawaii is één van de staten van de Verenigde Staten, ook al zou u dat niet snel zeggen. U kunt zich niet voorstellen hoe magisch Tropisch vakantieland Hawaiimooi het is op Hawaii totdat u het met eigen ogen ziet. Hawaii kent, zoals gezegd, 137 vulkanische eilanden en atollen die ieder hun eigen charme en uitstraling hebben. Ieder eiland kent de aanwezigheid van onder andere palmbomen, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Onder andere door deze kenmerken, wordt Hawaii tot een tropisch vakantieland gerekend. (tropisch vakantieland Hawaii info en tips)

Hawaii is dus een tropisch vakantieland door zijn tropische temperatuur het hele jaar door, zowel in de zomer als in de winter, en door de aanwezigheid van onder andere palmbomen, witte stranden en een felblauwe zee. Dit alles maakt het een tropisch Hawaii waar u echt een keer naar op vakantie moet gaan. Op Hawaii kunt u genieten van al het moois en komt u 100% uitgerust terug. Zeker weten dat u verliefd wordt op Hawaii en er nog veel vaker heen wilt gaan in de toekomst.

Meer informatie over Hawaii en bijbehorende vakanties:

Bekijk hier tropische vakanties op Hawaii >>

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *