Reis Hawaii

Reis Hawaii

Reis Hawaii, maak een fantastische reis naar Hawaii.

Reis HawaiiAltijd al eens naar de Verenigde Staten willen gaan? Naar een topbestemming? Droom jij er ook al je hele leven van een reis naar het tot de verbeelding sprekende Hawaii? Wil je er eens tussenuit en genieten van een super de luxe reis naar een unieke bestemming? Op deze pagina vindt je tal van interessante informatie voor het maken van een bijzondere reis naar Hawaii, zo kom je niet alleen op deze pagina interessante weetjes tegen over Hawaii maar aan de rechterkant van de website vindt je nog meer informatie. (Reis Hawaii informatie) Veel leesplezier toegewenst!

Bekijk hier de Hawaii reis en aanbiedingen >>

Reis Hawaii:

  • Het vulkanisch eiland Hawaii

Reis HawaiiDe staat Hawaii is gelegen ten midden van de Stille Oceaan. Hawaii bestaat uit een heel aantal atollen en heel wat prachtige vulkanische eilanden waaronder Molokai, Lanai, het eiland Hawaii (d.i. het grootste eiland), enz… Deze eilanden zijn gelegen op zogenaamde hotspots waar magma uit de binnenkant van de aarde naar buiten vloeit in de vorm van lava. Ze zijn ontstaan door bewegingen van de aardkorst ten opzichte van deze hotspots.

De vele eilanden lenen zich perfect tot ‘Island Hopping’ (de verschillende eilanden ontdekken). Dit gebeurt dan naar de bewoonde eilanden: Maui, Kauai, Lanai, Oahu, Molokai en Big Island. Door het combineren van deze eilanden kan je je reis echt nòg boeiender maken. De eilanden verschillen namelijk onderling nogal wat van elkaar. (Reis Hawaii informatie)

Maar er is meer dan alleen maar het combineren van eilanden. Je kan namelijk van Hawaii heel vlot naar San Francisco of Los Angeles vliegen. Die vluchten duren nog geen 5 uur! Je kan je reis naar Hawaii dus uitbreiden naar een ware verkenning van West-Amerika. (Reis Hawaii informatie)

  • Fauna, flora en klimaat

Reis HawaiiDe geïsoleerde ligging van Hawaii in de Grote Oceaan maakte het niet eenvoudig om er planten en dieren naartoe te lokken. Voordat de mensen naar het eiland trokken, hebben dieren en planten het eiland bereikt via vleugels, golven van de zee en via de wind. Hierdoor zijn er nu heel wat endemische dieren en planten aan te treffen. Er zijn echter al een aantal soorten bedreigd of reeds lange tijd uitgestorven. Het is daarom ook zeker de moeite om deze fauna en flora te gaan ontdekken.

Hawaii reizen en het weer:

Het weer in Hawaii is nagenoeg constant en er zijn weinig verschillen in temperatuur. Dit is zeker en vast één van de redenen waarom Hawaii zo’n topbestemming is. Door dit constante klimaat op het eiland is er eigenlijk maar sprake van 2 seizoenen op Hawaii: de winter en de zomer. Het zomerseizoen loopt van mei tot en met oktober: dit is best een lange periode om te kunnen genieten van een mooie reis. De temperaturen bedragen dan overdag zo’n 29,5 °C. ‘s Nachts is het er gemiddeld zo’n 15 à 19° C. Het is er dus aangenaam vertoeven!

Heel veel plezier met het uitzoeken van een geweldige reis naar Hawaii.

Bekijk hier de Hawaii vakanties >>

Meer informatie over reizen naar Hawaii:

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *