Kitesurf vakantie Hawaii

Kitesurf vakantie Hawaii

Kitesurf vakantie Hawaii, geniet van een heerlijke kitesurf vakantie!
Kitesurf vakantie HawaiiLiefhebber van kiten? Ga op kitesurf vakantie Hawaii!
Grote liefhebbers van kitesurfing moeten eigenlijk een keer met de kitesurf gear naar Hawaii vertrekken om hier een onvergetelijke kitesurf vakantie Hawaii te organiseren. Het is eventjes vliegen vanuit Nederland, maar door de prachtige stranden, het aangename en zeer geschikte kitesurf klimaat en natuurlijk de hoge golven is kitesurfen in Hawaii echt een bijzondere ervaring. Twijfelt u of het organiseren van een echte kitesurf vakantie in Hawaii iets voor u is? Lees in dit artikel dan meer over het kitesurfen op Hawaii. (Kitesurf vakantie Hawaii info)

Kitesurf vakantie Hawaii:

Kitesurfen op Hawaii: verschillende bestemmingen.
Hawaii bestaat uit verschillende eilanden met ieder een eigen klimaat en unieke stranden. Gaat u een kitesurf vakantie naar Hawaii organiseren, dan kunt u in ieder geval de volgende eilanden bezoeken:

  • Oahu: het eiland Oahu is voornamelijk geschikt voor golfsurfen, maar kitesurfen kan er ook (in mindere mate).
  • Maui: het eiland Maui is voornamelijk geschikt voor windsurfen en kitesurfen. Gaat u naar dit eiland, dan heeft u gegarandeerd een onvergetelijke kitesurf vakantie. (Kitesurf vakantie Hawaii info)
  • Kitesurf vakantie HawaiiKailua: ook op het eiland Kailua kunt u kitesurfen, al is het op dit eiland wat minder populair dan in Maui. (Kitesurf vakantie Hawaii info)

U kunt ook een kitesurf vakantie boeken in Hawaii door naar Honolulu te gaan, maar hier is de watersport minder populair.

Drie tips voor een geslaagde kitesurf vakantie in Hawaii!

Wilt u een kitesurf vakantie organiseren door naar het prachtige Hawaii te gaan? Lees dan onderstaande drie tips voor een geslaagde kitesurf vakantie in Hawaii en maak van uw sportieve vakantie een groot succes.

  • Tip 1: neem uw eigen gear mee voor uw kitesurf vakantie. In Hawaii kan het lastig zijn om goede gear te huren omdat er maar weinig winkels zijn die gear verhuren. Wilt u voorkomen dat u lang moet zoeken naar geschikte gear in Hawaii, dan kunt u beter uw eigen spullen meenemen.
  • Tip 2: neem kitesurf lessen van een professional. Hawaii is de perfecte plek om uw kitesurf skills te verbeteren. Op de eilanden worden regelmatig lessen gegeven door professionals die alles weten over het kitesurfen in Hawaii, dus het is zeker de moeite waard om eens een les te nemen.
  • Tip 3: niet alle stranden zijn geschikt voor kitesurfing. Sommige stranden in Hawaii hebben veel koraalrif en zijn hierdoor niet geschikt voor kitesurfers. Vraag locals om advies als u twijfelt of een specifiek strand geschikt is voor kitesurfing en voorkom eventuele problemen als u aan het surfen bent.

Bekijk hier de mooie Hawaii reizen >>

Meer informatie:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *