Huwelijksreis Hawaii

Huwelijksreis Hawaii

Huwelijksreis Hawaii, een bijzondere reis.

Huwelijksreis HawaiiHet huwelijk is een speciale gebeurtenis voor veel mensen. Na een trouwpartij mag daarom een prachtige huwelijksreis niet ontbreken. Romantische bestemmingen zoals Parijs en Rome zijn weinig origineel. Waarom neemt u Hawaii niet in overweging? Een huwelijksvakantie mag namelijk best een verrassende bestemming hebben. Toegegeven, Hawaii bevindt zich niet bepaald om de hoek van de deur. U zult echter terug kunnen kijken op een zeer bijzondere vakantie. Hawaii heeft namelijk alles wat u zich maar wensen kunt: prachtige natuur, een warm klimaat, cultuur, geschiedenis, mooie stranden en unieke steden. (Huwelijksreis Hawaii tip) Bekijk hieronder meer informatie over een mooie huwelijksreis op Hawaii.

Bekijk hier de huwelijksreizen voor Hawaii en meer >>

Huwelijksreis Hawaii tips:

Wat maakt Hawaii nu zo bijzonder?

  • Huwelijksreis HawaiiHonolulu. De hoofdstad van Hawaii biedt veel mogelijkheden tot vertier. Befaamd zijn de stranden bij de wijk Waikiki. Overdag wordt hier volop gesurft, de golven zijn spectaculair. In de avonduren en ’s nachts is Waikiki een sfeervol uitgaanscentrum, het heeft een bruisend nachtleven. Honolulu heeft ook een paar bijzondere musea binnen haar stadsgrenzen. Bezoek eens het Kunstmuseum of het Shangri La. De stad heeft ook een interessante dierentuin en aquarium. (Huwelijksreis Hawaii tip)
  • Maui. Dit eiland staat bekend als een van de mooiste trouwlocaties ter wereld. De bijzondere flora en fauna die het eiland rijk is, doet paradijselijk aan. Een bezoek aan het Haleakala National Park is dan ook een absolute must. Wilt u na het bezoek aan dit park uitrusten? Geniet dan van de stranden bij Kaanapali Beach. (Huwelijksreis Hawaii tip)
  • Mauna Kea Observatoria. Op de top van de berg ‘Mauna Kea’ bevinden zich in
    totaal dertien telescopen. De omstandigheden zijn perfect. Astronomen van over de hele wereld komen hier de sterren Huwelijksreis Hawaiibestuderen. Het voor publiek toegankelijke observatorium heeft een modern bezoekerscentrum. Het is een een indrukwekkende excursie. (Huwelijksreis Hawaii tip)
  • Molokai. Op dit eiland treft u veel voorbeelden aan van de authentieke Hawaïaanse cultuur. Grote gebouwen zult u hier overigens niet vinden. Wel is er het Kalaupapa Nationale Park dat u desgewenst gezeten op een ezel kunt verkennen. Deze wijze van vervoer is op het traditionele Molokai overigens zeer gebruikelijk. (Huwelijksreis Hawaii tip)
  • Hawaï Volcanoes National Park. Hawaii staat ook bekend om zijn vele vulkanen en kraters. In het 1348 vierkante kilometer grote park bevinden zich de Mauna Loa en Kilauea. De ervaren gidsen vertellen tijdens een rondleiding over de 30 miljoen jaar oude geschiedenis van dit gebied. Bijzonder is ook de grote biodiversiteit.
  • Oahu. Dit eiland is ook bekend door de Japanse aanval op Pearl Harbor. In deze haven begon voor de Verenigde Staten de Tweede Wereldoorlog. Het Nationaal Historisch Park trekt veel Amerikaanse bezoekers. Daarnaast mag een bezoek aan het USS Arizona Memorial niet op uw programma ontbreken. (Huwelijksreis Hawaii tip)

Bekijk hier de mooiste vakanties op Hawaii >>

Meer informatie over reizen naar Hawaii:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *