Hawaii vakantie weer

Hawaii vakantie weer

Hawaii vakantie weer, geniet van het prachtige weer op Hawaii.
Hawaii vakantie weerOp reis naar Hawaii? Geniet van het geweldige vakantie Hawaii weer!
Hawaii is een populaire vakantiebestemming onder toeristen van de gehele wereld en dit is niet voor niets. Zo heeft de eilandengroep niet alleen prachtige stranden en natuur, maar heerst er ook een zeer prettig klimaat op de eilanden van Hawaii. Bent u van plan om een reis naar Hawaii te boeken of heeft u dit al gedaan en bent u benieuwd naar het vakantie Hawaii weer op de eilandengroep? Lees dan meer over dit onderwerp in dit artikel. (Hawaii vakantie weer info)

Hawaii vakantie weer:

  • Het weer in Hawaii: de stad Honolulu.

Hawaii vakantie weerHet is belangrijk om eerst kort te vermelden dat de weersinformatie in dit artikel voor de stad Honolulu geldt. De klimaten van de andere eilanden van Hawaii kunnen iets anders zijn dan het klimaat van Honolulu (Hawaii vakantie weer info), dus als u niet naar de hoofdstad van Hawaii gaat kunt u beter klimaatinformatie raadplegen over het specifieke eiland waar u naartoe gaat. Onderstaande informatie is voor een groot deel ook van toepassing op de andere eilanden, maar komt niet met honderd procent overeen. (Hawaii vakantie weer info)

  • De gemiddelde temperaturen in Honolulu.

Honolulu heeft een heerlijk klimaat met hoge temperaturen. In de eerste maanden van het jaar (januari tot en met maart) is het er gemiddeld 20 tot 27 graden. Iets later in het jaar (april tot en met juni) geniet u in Honolulu van gemiddelde temperaturen van 22 tot 30 graden. In de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur 23 tot 31 graden en in het najaar gaat de temperatuur weer iets naar beneden. Zo is het in de maand oktober nog gemiddeld 23 tot 30 graden, heeft u in november de heerlijke temperatuur van 22 tot 29 graden en heeft u in december te maken met temperaturen van 22 tot 28 graden. Of u nu in het voorjaar, in de zomer of in het najaar naar Honolulu gaat: het is er altijd lekker warm (Hawaii vakantie weer info). Het aantal zonuren per dag varieert van 7 (voorjaar en laat najaar) tot 10 (zomerperiode).

Bekijk hier meer over aanbiedingen voor Hawaii >>

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *