Hawaii vakantie vliegreis

Hawaii vakantie vliegreis

Hawaii vakantie vliegreis, boek een vliegreis naar Hawaii.
Hawaii vakantie vliegreisOp vakantie naar Hawaii? Lees hier meer over uw Hawaii vakantie vliegreis.
Een vakantie in het prachtige Hawaii begint altijd met een vliegreis vanuit Nederland of België om naar de vakantiebestemming te komen. Heeft u de vliegreis van Nederland naar Hawaii eenmaal gemaakt, dan kunt u genieten van de prachtige stranden, de ruige natuurgebieden en de indrukwekkende vulkanen en watervallen op het eiland. Gaat u binnenkort naar Hawaii of wilt u een vakantie boeken naar dit zonnige oord en wilt u meer informatie over de Hawaii vakantie vliegreis? Lees in dit artikel dan meer over dit onderwerp.

Hawaii vakantie vliegreis:

  • Het verloop van uw vliegreis.

Hawaii vakantie vliegreisAls u vanuit Nederland naar Hawaii wil vliegen, vertrekt u vanuit vluchthaven Schiphol naar een vliegveld in de Verenigde Staten. Welk vliegveld dit is, is afhankelijk van de vliegreis die u boekt. Zo kunt u een vliegreis boeken met een tussenstop in San Fransisco, maar is het ook mogelijk om naar Washington D.C te vliegen en vervolgens verder te vliegen naar Hawaii (Hawaii vakantie vliegreis). De reden dat u eerst naar Amerika moet vliegen, heeft te maken met het feit dat er slechts een beperkt aantal internationale vluchten naar Hawaii vliegt. Direct van Nederland naar Hawaii vliegen is dan ook niet mogelijk, maar het vliegen met één of maximaal twee tussenstops kan wel. (Hawaii vakantie vliegreis)
Als u eenmaal in de Verenigde Staten bent aangekomen, wacht u op uw transfer voor uw vlucht naar Honolulu. U vliegt altijd naar de hoofdstad van Hawaii, omdat de andere eilanden geen internationale vluchthaven hebben. (Hawaii vakantie vliegreis) Bent u eenmaal in Honolulu en moet u nog naar een ander eiland van Hawaii omdat dit eiland uw eindbestemming is, dan kunt u vanuit Honolulu eenvoudig naar het lokale vliegveld van dit eiland vliegen. Uw reis begint dus altijd met een vlucht naar een Amerikaanse vluchthaven (mogelijk met 1 tussenstop), om hier te wachten op uw transfer naar Honolulu en vanuit Honolulu mogelijk verder te vliegen naar een ander eiland van Hawaii. (Hawaii vakantie vliegreis)

Bekijk hier meer over Hawaii vliegreizen en tips >>

  • De duur van uw vliegreis!

Hawaii vakantie vliegreisDe vliegtijd van Nederland naar Honolulu is gemiddeld 16 uur. Let wel op, want het gaat hier om de totale vliegtijd. De tijd die u kwijt bent met het wachten op uw transfer in Amerika, in Honolulu of bij een andere vluchthaven vanwege een tussenstop, is niet bij de 16 uur opgeteld. In de praktijk duurt uw reis dan ook iets langer dan 16 uur en is uw totale reistijd afhankelijk van het aantal tussenstops dat u heeft en de wachttijd voor uw transfers. (Hawaii vakantie vliegreis)

Meer informatie:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *