Hawaii vakantie vliegen

Hawaii vakantie vliegen

Hawaii vakantie vliegen, vliegen naar Hawaii?
Hawaii vakantie vliegenHawaii vakantie vliegen: algemene info over uw vliegreis (Hawaii vakantie vliegen tips)!
Om naar het prachtige Hawaii te kunnen gaan, moet u met het vliegtuig vanuit Nederland naar de eilandengroep vliegen. Heeft u een vakantie geboekt naar het zonnige Hawaii en wilt u meer weten over hoe uw vliegreis naar Hawaii eruit ziet en hoe lang uw reis (ongeveer) duurt? Lees dan meer over het Hawaii vakantie vliegen in dit artikel.

Bekijk hier meer over vakanties op Hawaii en de reizen >>

Hawaii vakantie vliegen:

  • De vliegreis naar Hawaii: algemene informatie.

Om vanuit Nederland naar Hawaii te vliegen, dient u altijd een tussenstop te maken in een Amerikaanse staat. Dit kan San Fransisco zijn, maar ook Los Angeles, Florida of New York. De reden dat u een tussenstop moet maken in Amerika om vanuit Nederland in Hawaii te kunnen komen, heeft te maken met het feit dat er geen directe vluchten vanuit Nederland naar Hawaii gaan. Gaat u naar Hawaii op vakantie, dan moet u dus altijd een tussenstop maken. (Hawaii vakantie vliegen info)

  • De vliegreis naar Hawaii: tussenstops.

Hawaii vakantie vliegenHoeveel tussenstops moet maken als u naar Hawaii vliegt, is afhankelijk van de vliegreis die u boekt. Sommige vliegreizen hebben één tussenstop in Amerika, terwijl andere vliegreizen twee tussenstops kennen. Door goed naar uw ticket te kijken voor u deze boekt, weet u waar u aan toe bent als u naar Hawaii gaat vliegen. Daarnaast is het aantal tussenstops dat u moet maken tevens afhankelijk van het eiland waar u naartoe gaat. Alleen op het vliegveld van Honolulu landen internationale vluchten, dus u kunt enkel op dit vliegveld landen. Is Honolulu uw eindbestemming, dan hoeft u niet meer opnieuw in een vliegtuig te stappen. Gaat u naar een ander eiland, dan moet u nog wel een lokale vlucht maken. (Hawaii vakantie vliegen info)

  • De vliegreis naar Hawaii: vliegtijd.

De vliegtijd waar u rekening mee moet houden als u naar Hawaii gaat, is uiteraard afhankelijk van de eindbestemming, het aantal tussenstops en eventuele vertragingen waar u mee te maken kunt krijgen. Als u vanuit Nederland naar Hawaii (Honolulu) vliegt, bent u ongeveer 16 uur in de lucht. Dit betekent niet dat u 16 uur onderweg bent in totaal, want de tijd die u op vliegvelden doorbreng vanwege een tussenstop of meerdere tussenstops is niet bij de vliegtijd opgeteld. Gaat u niet naar Honolulu maar naar een ander eiland, dan bent u ook iets langer in de lucht. De reistijd van 16 uur is dan ook geen gemiddelde reistijd, maar eerder een minimale reistijd die door enkele omstandigheden nog iets langer kan worden. (Hawaii vakantie vliegen info)

Bekijk hier de mooiste Hawaii vakanties:

Vakantie-Hawaii.nlVakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl

 

 

Vakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl                 Vakantie-Hawaii.nlVakantie-Hawaii.nl

Meer informatie over vakanties op Hawaii, aan de rechterkant vindt u meer informatie over tal van onderwerpen:

Spread the love

1 reactie op “Hawaii vakantie vliegen”

  1. HoiHoi! Erg leuk stukje wat je hier geschreven hebt. Ik ga eens verder kijken hier wat voor andere interessante dingen er te vinden zijn 🙂 Groetjes uit Haarlem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *