Hawaii vakantie verslag

Hawaii vakantie verslag

Hawaii vakantie verslag, alles over de perfecte Hawaii vakantie.
Hawaii vakantie verslagFantastisch weer, helder blauw water, palmbomen en een relaxte sfeer. Zo wordt Hawaii vaak omschreven. De verschillende bestemmingen als Maui, het bekende Honolulu en Oahu. Het is allemaal fantastisch en zeker de moeite waard. Een verslag over mijn vakantie naar Hawaii. Lees hieronder alles over mijn vakantieverslag van Hawaii. (Hawaii vakantie verslag info) Tevens heeft u de mogelijkheid om een vakantie naar Hawaii te boeken.

Hawaii vakantie verslag:

De aankomst was geweldig. Wanneer je landt, voel je je direct thuis. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en heel gastvrij. Een bloemenketting bij aankomst die heerlijk ruikt en die je doet verlangen naar de zon en de zee (Hawaii vakantie verslag info). Een goed begin van een geweldige vakantie. Er zijn verschillende grote resorts en hotels. Maar in het algemeen geldt; de mensen zijn vriendelijk en ontzettend gastvrij. Mooi zwembaden, lekker eten en overal prachtige uitzichten. Dat kenmerkt Hawaii. Elk eiland biedt iets unieks en het is zeker de moeite waard om een rondreis te maken en eilandhoppen is daarmee de ideale manier. Zo ontdekt u elke plek en elk eiland. (Hawaii vakantie verslag info)

Hawaii vakantie direct boeken:

Bekijk hier de reizen naar Hawaii bij verschillende reisorganisaties:

Vakantie-Hawaii.nlVakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl

 

 

Vakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl                 Vakantie-Hawaii.nlVakantie-Hawaii.nl

Hawaii reisverslag, meer info:

Het eerste eiland is Hawaii (oftewel Big Island). Hier kun je prachtig snorkelen bij Two-Steps. Het uitzicht is fantastisch en je ziet veel vissen. Het National Park Volcanoes is zeker een bezoekje waard. Het eiland Hawaii bestaat uit vijf schildvulkanen. En hier ligt ook de grootste vulkaan ter wereld. Dit is de Mauna Loa. De is 17 km hoog en daarmee een echte aanrader om eens te bezoeken. (Hawaii vakantie verslag info)
  • Hawaii vakantie verslagEen van de mooiste autoroutes is Road to Hana. Deze autoroute staat bekend om zijn pracht en praal. En is een van de mooiste routes om te rijden. Hij bestaat uit 50 bruggen en 600 bochten. Een echte uitdaging dus. Trek hier een dag voor uit. Anders heeft u te weinig tijd om al het moois te zien. Deze route bevindt zich op het eiland Maui. Hana is een plaats op het eiland. Hier ligt een wandelroute die leidt u langs de Seven Sacred Pools. (Hawaii vakantie verslag info)
  • De president Barack Obama is geboren op het derde eiland Oahu. Een bekende stad is Honolulu. Dit is de grootste stad en tevens de hoofdstad van Hawaii. Het openbaar vervoer is hier fantastisch. Hier ligt het bekende Waikiki Beach. Een aanrader voor een dagje vertoeven op het strand en genieten van de zon op uw huid. Om te gaan snorkelen is Hanauma Bay een perfecte plek. Voor een stukje geschiedenis gaat u naar Pearl Harbor Historic Sites. (Hawaii vakantie verslag info)
Na een vakantie op het prachtige Hawaii met de bijzondere locaties zal deze vakantie u altijd zijn bijgebleven.
Meer informatie over Hawaii en vakanties op Hawaii:
 

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *