Hawaii vakantie seizoen

Hawaii is een populaire vakantiebestemming waar u eigenlijk gedurende het gehele jaar kunt genieten van heerlijke temperaturen, lange dagen met veel zon en een aangenaam temperatuur met een zacht briesje en weinig regen. Bent u van plan om naar Hawaii op vakantie te gaan en bent u benieuwd wat het beste Hawaii vakantie seizoen is? Lees dan in dit artikel wanneer u het beste naar Hawaii kunt gaan als u deze bijzondere reis wil maken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie over Hawaii:
Bestemmingen / beschikbaarheid
Excursies & meer
Overnachtingen
Prijzen / mogelijkheden
* Bij Tenzing Travel is informatie te vinden over Hawaii en de vakanties.

Hawaii vakantie seizoenen:

  • Het hoogseizoenen van Hawaii:

Hawaii vakantie seizoenDe eilandengroep Hawaii is een populaire vakantiebestemming onder Amerikanen, Aziaten en uiteraard Europeanen. Omdat er toeristen van over de gehele wereld naar Hawaii op vakantie gaan, is het hoogseizoen van deze vakantiebestemming iets anders dan de drukte seizoenen van vakantiebestemmingen in Europa, zoals Spanje en Frankrijk.

Eigenlijk kent Hawaii twee hoogseizoenen, namelijk een hoogseizoen in de wintermaanden en een hoogseizoen in de zomermaanden. In de winter gaan veel mensen naar Hawaii om te ‘overwinteren’, ofwel om het koude klimaat van het thuisland voor een tijdje te ontvluchten. De drukste maanden in de winter zijn de maanden december, januari en februari: tijdens deze maanden zijn de meeste toeristen in Hawaii.

In de zomer is er weer een hoogseizoen in Hawaii, dit keer met veel toeristen die een zomervakantie willen boeken in het paradijs. Voornamelijk de maanden mei, juni, juli en augustus zijn druk. Wilt u het eiland graag op een drukker moment bezoeken (met veel gezellige toeristen uit allerlei landen), dan kunt u in een van beide hoogseizoenen naar Hawaii gaan.

Een rustige vakantie? Ga buiten de hoogseizoenen!

Wie een rustige vakantie wil, kan het beste buiten de hoogseizoenen van Hawaii naar de eilandengroep gaan. Ga voor een rustige vakantie dus niet in de maanden december, januari, februari, mei, juni, juli of augustus, maar ga in de maanden maart, april, oktober en november naar Hawaii.

Op vakantie naar Hawaii: vermijd de maand september!

De oplettende lezer heeft vast wel gemerkt dat de maand september in bovenstaande tekst niet genoemd is. De reden dat de maand september niet genoemd is als geschikte vakantiemaand in Hawaii, heeft te maken met het feit dat er in september meer risico op orkanen is op de eilandengroep.

Gaat u in september naar Hawaii, dan heeft u meer risico om te maken te krijgen met een of meerdere orkanen en kan dit betekenen dat u te maken krijgt met een gevaarlijke orkaan die roet in uw vakantie gooit.

Meer informatie over Hawaii vakanties:

Bijgewerkt op

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *