Hawaii vakantie reistijd

Hawaii vakantie reistijd

Hawaii vakantie reistijd, alles over de beste reistijden.
Hawaii vakantie reistijdOp reis naar Hawaii? Houd rekening met deze reistijd!
Hawaii is de naam van een eilandengroep die bij de Verenigde Staten hoort. De eilandengroep is erg populair onder toeristen over de gehele wereld en dit is niet voor niets. Zo heeft u bij een vakantie in Hawaii niet alleen de garantie dat u mooi weer heeft tijdens uw reis, maar heeft Hawaii ook prachtige stranden, indrukwekkende natuurgebieden en een toegankelijke, gastvrije en interessante cultuur die u zeker beter wil leren kennen. Bent u van plan om naar Hawaii te reizen voor een vakantie vol zon, zee, strand en gezelligheid en bent u benieuwd met welke reistijd u rekening moet houden als u naar Hawaii gaat? Lees dan meer over de Hawaii vakantie reistijd in dit artikel. (Hawaii vakantie reistijd info)

Hawaii vakantie reistijd:

  • Reizen naar Hawaii: een korte introductie.

Om naar Hawaii te gaan dient u vanuit Nederland in de meeste gevallen via de Verenigde Staten naar Honolulu te vliegen. Dit betekent dat u eerst vanuit Nederland naar een vliegveld in de Verenigde Staten moet vliegen, hier over moet stappen en vervolgens vanuit dit vliegveld naar het internationale vliegveld in Honolulu moet vliegen. Heeft u een vakantie geboekt op een van de andere eilanden van Hawaii, dan moet u vanuit Honolulu weer verder vliegen naar de andere eilanden. (Hawaii vakantie reistijd info)

  • De reistijd van Nederland naar Hawaii.

Hawaii vakantie reistijdHoe lang uw reis vanuit Nederland naar Hawaii duurt, is afhankelijk van diverse factoren. Zo is uw reistijd ten eerste afhankelijk van het vliegveld in de Verenigde Staten waar u een tussenstop heeft (hoe lang is dit vliegen vanuit Nederland en hoe lang moet u nog vliegen naar Honolulu), de overstaptijd van uw transfer en of u vanuit Honolulu nog verder moet reizen naar een ander eiland van Hawaii. (Hawaii vakantie reistijd info)

De gemiddelde reistijd waar u rekening mee moet houden als u op vakantie gaat naar Hawaii, is een reistijd van 16 uur. Wel moet u er rekening mee houden dat de overstaptijd op het vliegveld in de Verenigde Staten en eventuele vertragingen niet bij deze vliegtijd zijn opgeteld. In de praktijk is uw reistijd dus iets langer dan 16 uur. Echter, omdat u vaak slechts eenmalig over hoeft te stappen is de reistijd van Nederland naar Hawaii niet vele uren langer dan de reistijd van 16 uur. Gaat u vanuit Honolulu nog verder vliegen, dan moet u rekenen op enkele extra uren reistijd. Deze enkele extra uren zijn inclusief het wachten op het vliegveld in Honolulu om uw transfer te halen.

Een bijzondere vakantie boeken naar Hawaii? Bekijk dan hieronder enkele reisaanbieders.

Vakantie Hawaii boeken:

Bekijk hier de mooiste Hawaii vakanties en rondreizen:

Vakantie-Hawaii.nlVakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl

 

 

Vakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl                 Vakantie-Hawaii.nlVakantie-Hawaii.nl

Wilt u meer te weten komen over de beste reistijd voor Hawaii? Ga dan eens naar de website de beste reistijd Hawaii.

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *