Hawaii vakantie Pacific

Hawaii vakantie pacific

Hawaii vakantie PacificHawaii vakantie Pacific beleeft u midden in de oceaan waar u o.a. fascinerende landen als Australië en Nieuw-Zeeland tegenkomt. Eén van de mooiste tropische bestemmingen is met recht Hawaii. In ongeveer 17 uur vliegen zet u voet aan wal op Honolulu of één van de andere tropische bestemmingen in Hawaii. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de eilanden Oahu, Maui en Big Island als trekpleisters van Hawaii. Bekijk hieronder meer informatie over een Hawaii vakantie Pacific.

Hawaii vakantie Pacific:

U kunt het beste uw vakantie beginnen op het tropische eiland Oahu. Dit is het hoofdeiland van Hawaii met de hoofdstad Honalulu. U kunt verblijven in de toeristenwijk van de stad Waikiki. U wordt hier vermaakt door danseressen terwijl u geniet van een strand, zee en zon vakantie (Hawaii vakantie Pacific info). Als u een duikbrevet heeft dan u gaan duiken naar scheepswrakken of zwemmen tussen de mooiste tropische vissen. Maak eventueel een uitstapje naar de dolfijnen en speel met ze in de tropische waterwereld. Honolulu zelf is ook een echte hoofdstad en fraai aangelegd. Het is de moeite waard om een bezoekje aan de stad zelf te brengen. Als u dol bent op watervallen, dan is het de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het Waimea Falls Park. (Hawaii vakantie Pacific info)

Hawaii vakantie PacificVanuit Oahu kunt u met Hawaiian Air hoppen naar de andere eilanden. Vrijwel ieder uur wordt er gevlogen naar andere eilanden van Hawaii. Binnen een uurtje kunt u al landen op een ander eiland. Een eiland dat de moeite waard is om te bezoeken is Big Island (Hawaii vakantie Pacific info). U kunt vanuit Honolulu vliegen op Hilo. Vanuit hier kunt u doorreizen naar het Vulcanoes National Park. U kunt hier afreizen naar de krater van één van de meest actieve vulkanen ter wereld. Het is een absoluut hoogtepunt om de rookkolommen te zien opstijgen tijdens uw vakantie. Na een indrukwekkend bezoek aan de krater kunt u een bezoek brengen aan de Rainbow Falls net buiten Hilo. Door de nevel die ontstaat vanuit de watervallen ziet u hier regelmatig een regenboog verschijnen. Laat u betoveren door de magie tijdens uw bezoek aan Big Island. (Hawaii vakantie Pacific info)

Vanuit Big Island of Oahu kunt u ook een bezoek brengen aan Maui. Een eiland dat vast tot uw verbeelding spreekt met lange zandstranden en grote contrasten tussen eenzame landschappen en gezellige steden. Tijdens de wintermaanden tot april kunt u zelfs op zoek gaan naar walvissen. Ze brengen hun wintermaanden door in de buurt van Maui. U kunt ook een bezoek brengen aan de vulkaan Haleakala. Vanaf de top van de vulkaan heeft u een prachtig uitzicht over het eiland Maui. (Hawaii vakantie Pacific info)

Voor meer informatie over een reis naar Hawaii: http://pacificislandtravel.nl/hawaii/vakantie-hawaii.asp

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *