Hawaii vakantie KLM

Hawaii vakantie KLM

Hawaii Vakantie KLM, een unieke belevenis.

Hawaii vakantie KLMEen Hawaii vakantie KLM is één van de opties als u wilt afreizen naar één van de mooiste Staten van Amerika. Verschillende vliegtuigmaatschappijen reizen af naar de stad Honolulu. KLM is niet één van de meest voordelige vliegmaatschappijen, maar wel één van de snelste. Als u geen zin heeft om meer dan 30 uur onderweg te zijn, dan is KLM een slimme optie. In iets meer dan 18 uur kunt u met een overstap afreizen naar Honolulu. Bekijk hieronder meer informatie over een Hawaii vakantie KLM.

Bekijk hieronder meer informatie over Hawaii vakanties en leuke tips.

Hawaii vakantie KLM:

Het is helaas niet mogelijk om vanaf Nederland rechtstreeks te vliegen naar Honolulu. Het eiland ligt hiervoor te ver weg vanaf ons land. U vliegt hierdoor vrijwel altijd met een overstap. Als u vanuit Nederland vliegt met KLM dan stapt u meestal over in Amerika. De vlucht wordt ook bijna altijd verzorgd in samenwerking met Delta Airlines. De vlucht naar Amerika maakt u meestal in een KLM vliegtuig. (Hawaii vakantie KLM info) Na uw overstap gaat u met een Delta Airlines toestel uw reis vervolgen naar Hawaii. Het kan ook voorkomen dat u al direct vanuit Amsterdam in een Delta Airlines toestel stapt ondanks dat u geboekt heeft bij KLM. Delta Airlines is namelijk een partner van KLM en vliegen altijd samen op bestemmingen in Amerika. (Hawaii vakantie KLM)

Bekijk hier de andere reisorganisaties:

Vakantie-Hawaii.nlVakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl

 

 

Vakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl                 Vakantie-Hawaii.nlVakantie-Hawaii.nl

Hawaii reis KLM:

Hawaii vakantie KLMDe overstap die u gaat maken kan bepalend zijn voor de prijs en reistijd. U hebt meestal bij KLM de keuze uit verschillende vliegroutes. U kunt bijvoorbeeld overstappen in Seattle, Los Angeles of Parijs. Als u kiest voor een vliegroute via Parijs of Londen, dan stapt u vaak twee keer over. Naast vliegen naar Honolulu kunt u ook vliegen op andere eilanden in Hawaii vanuit Amsterdam. De meeste reizigers kiezen voor het eiland Oahu met als hoofdstad Honolulu. Dit eiland is van alle eilanden het meeste gericht op toeristen. U krijgt hier de echte Hawaii ervaring, zoals u deze weleens gezien heeft op de televisie.

Hawaii vakantie KLM is dus ook goed mogelijk richting andere eilanden vanuit Amsterdam. U kunt ook vliegen naar het eiland Maui richting de stad Kahului. Qua reistijd is er meestal geen groot verschil tussen Maui of Oahu. U kunt ook in iets meer dan 18 uur aankomen op het eiland met uiteraard een overstap in Amerika. Een andere populaire bestemming in Hawaii is Big Island. Helaas is het niet mogelijk om met KLM op Hilo te vliegen. Eventueel kunt u wel eerst een bezoekje brengen aan Honolulu en met een binnenlandse vlucht binnen een uur vliegen naar Hilo. U kunt zo twee eilanden zien tijdens uw bezoek aan Hawaii.

Meer informatie:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *