Hawaii vakantie januari

Hawaii vakantie januari

Hawaii vakantie januari, een prachtige vakantie in januari naar Hawaii.

Hawaii informatie en tips.Hawaii vakantie januari
Hawaii is en paradijs in de Pacific oceaan en bestaat uit 137 kleine tot een paar grotere Vulkanische eilandjes. Op vakantie naar Hawaii in januari is een geweldige tijd. De gemiddelde maximumtemperatuur is dan 27 graden en de minimum temperatuur rond de 20 graden (Hawaii vakantie januari info). De temperatuur zal niet snel onder de 20 komen.
Of je nu op zoek bent naar cultuur, een doe-vakantie of een vakantie om te luieren, we willen allemaal mooi weer met een fijne temperatuur. Dit is allemaal mogelijk wanneer U afreisd naar Hawaii. (Hawaii vakantie januari info)

Bekijk hier de Hawaii vakantie voor januari>>

Hawaii vakantie januari:

Toch kan het zeeklimaat wel eens onvoorspelbaar zijn en het weer kan van het ene op het andere moment omslaan. Dit gebeurt echter niet heel erg vaak. De overwinteringsmaanden op Hawaii zijn van december tot en met februari. Dan is het een drukke maar gezellige periode op Hawaii. Ook de maanden mei tot en met augustus trekt veel toerisme. Wanneer U in alle rust een vakantie op de eilandengroep wilt doorbrengen doet u er goed aan om april, mei, oktober en november naar Hawaii te komen. (Hawaii vakantie januari info)

Bekijk hier de mooiste Hawaii vakanties:

Vakantie-Hawaii.nlVakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl

 

 

Vakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl                 Vakantie-Hawaii.nlVakantie-Hawaii.nl

Bezienswaardigheden Hawaii:

Wanneer U de Hawaii vakantie in januari heeft geboekt is dit ook een prima tijd om niet alleen maar te luieren op het strand maar ook eens een bezienswaardigheid te gaan bezoeken. Op de eilandengroep is genoeg zien en cultuur te snuiven. Een aantal op een rijtje:

  • Eiland Oahu
  • Akaka Falls
  • Hawaii Volcanoes National Park
  • Eiland Maui
  • Captain Cook monument
  • Eiland Molokai
  • Honolulu

Een drietal van deze bezienswaardigheden zal hieronder beschreven worden.

Hawaii vakantie januariHet Captain Cook monument is een witte obelisk die werd opgericht ter nagedachtenis van Kapitein James Cook die in 1878 de eilanden Hawaii heeft ontdekt. Op de plek waar de obelisk is geplaatst werd Cook gedood. Deze plek aan het water heette voorheen “Kealakekua Bay”. Nu heet dit “Captain Cook”. (Hawaii vakantie januari info)

Op het eiland Molokai vindt je het pute Hawaïaanse leven. De huizen zijn klein. Niet groter dan een kokosnootboom. Maak op dit eiland een ezelsafari en U zult versteld staan van de schoonheid aan natuur op dit eiland. Het Kalaupapa National park is met een ezel goed te bezichtigen. De Halawa Vallei is heel indrukwekkend en voor altijd op het netvlies gegrifd. (Hawaii vakantie januari info)

Het eiland Oahu is een van de meest bezochtte eilanden op Hawaii. Het National historisch monument “Pearl Harbor” klinkt iedereen bekend in de oren. Het zijn ook de perfecte omstandigheden op zee voor surfers, die dus in grote getale naar het eiland komen om hun sport te beoefenen. Het Iolani Paleis trekt veel toeristen die zich vergapen aan alle pracht en praal. Ook de stad Honolulu is het waard om een bezoek te brengen.

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

Bekijk hier de januari vakanties voor Hawaii >>

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *