Hawaii vakantie info

Hawaii vakantie info

Hawaii vakantie info, alle informatie over een Hawaii vakantie!

Hawaii vakantie infoHawaii is een exotisch eilandengroep in de Pacific Ocean. De eilandengroep behoort officieel tot de Verenigde Staten, maar voelt eerder aan als een tropische reisbestemming waar je kan genieten van zon, zee en rust die u in de Verenigde Staten zelf niet zal vinden. Bent u op zoek naar informatie over een droomvakantie in Hawaii? Dan bent u hier op de juiste plaats. Bekijk hieronder meer informatie over een mooie Hawaii vakantie en welke mogelijkheden er allemaal zijn om uw vakantie compleet te maken op Hawaii.

Bekijk hier de Hawaii vakantie informatie >>

Hawaii vakantie info:

Hawaii bestaat uit acht grote eilanden, waarvan er zes open gesteld zijn voor toerisme. De belangrijkste toeristische eilanden zijn:

  • Hawaii: het grootste eiland dat ook wel Big Island genoemd wordt
  • Oahu of “Gathering Place” is het meest ontwikkeld en drukst bevolkt. Hier vindt u Waikiki Beach terug.
  • Maui of “the Valley Isle” is het tweede grootste eiland.
  • Kauai of “the Garden Isle” biedt verschillende natuurwonderen en natuurlijke schoonheid Hawaii. (Hawaii vakantie info)
  • Molokai is het minst bebouwde eiland en is bekend vanwege de lepra kolonie en vader Damiaan. Hawaii. (Hawaii vakantie info)
  • Lanai werd vroeger uitsluitend gebruikt voor het telen van ananas, maar is ondertussen bebouwd met een aantal exclusieve resorts.
  • Niihau en Kahoolawe zijn niet toegankelijk voor toerisme.

Gezien Hawaii één van de staten van de USA is, gelden hier dezelfde wetten en regels. U moet beschikken over een Visa Waiver Program aanvraag om toegang te krijgen tot de eilanden. U mag maximaal 90 dagen in Hawaii verblijven. Hawaii. (Hawaii vakantie info)

Bekijk hier de Hawaii rondreizen, vakanties en meer:

Vakantie-Hawaii.nlVakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl

 

 

Vakantie-Hawaii.nl

Vakantie-Hawaii.nl                 Vakantie-Hawaii.nlVakantie-Hawaii.nl

Hawaii vakantie informatie:

Hawaii vakantie infoHawaii is niet de meest goedkope reisbestemming die er bestaat, maar voor velen wel de mooiste en meest gevarieerde bestemming met budget mogelijkheden. U vindt op Hawaii al een bed in een slaapzaal vanaf 20 US$. Prijzen in luxe resorts kunnen oplopen tot 250 US$ of meer per nacht. Hawaii. (Hawaii vakantie info) Ook qua voeding variëren de prijzen enorm. Een goedkope lokale maaltijd kost zo’n 5 tot 10 US$, terwijl een drie gangen maaltijd al snel oploopt tot 120 US$. In Hawaii is het net als in de rest van de Verenigde Staten de gewoonte om een fooi achter te laten. Voor basis faciliteiten wordt een fooi van ongeveer 2 US$ verwacht, maar in een restaurant verwacht men dat u ongeveer 20% van de totale rekening extra betaalt als fooi. Hawaii. (Hawaii vakantie info)

Op gebied van veiligheid en gezondheid is Hawaii een relatief veilig land. Dokters en ziekenhuizen zijn vergelijkbaar met deze in de rest van de Verenigde Staten. Het noodnummer is 911. Er wordt van u verwacht dat u een degelijke ziekteverzekering heeft, anders kan de rekening voor medische zorgen hoog oplopen. Hawaii blijft een tropisch eiland en er bestaat een mogelijkheid op tropische ziektes als Dengue, Giardiasis en Leptospirosis. Hawaii. (Hawaii vakantie info)

Meer informatie:

Bekijk hier meer informatie over Hawaii vakanties >>

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *