Hawaii vakantie februari

Hawaii vakantie februari

Hawaii vakantie februari, een zeer bijzondere ervaring!

Hawaii vakantie februariWuivende palmbomen, hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee. Kortom, alles wat u kunt zien tijdens uw vakantie op Hawaii. Hawaii trad in 1959 als vijftigste staat toe tot de Verenigde Staten en is gelegen in het midden van de Stille Oceaan. Op Hawaii bevinden zich diverse vulkanen die geliefd zijn bij toeristen. Over het algemeen is Hawaii een zeer geliefd vakantieland, onder andere door het klimaat, de prachtige natuur en zijn eigen charme. Denkt u erover om binnenkort naar Hawaii te gaan en misschien wel in februari? Hieronder leest u meer informatie over Hawaii in de maand februari.

Wanneer u een mooie reis naar Hawaii wilt boeken in de maand februari dan kunt u hieronder op de link klikken.

Bekijk hier de februari vakanties op Hawaii >>

 

Hawaii vakantie februari:

  • Hoe warm is het in februari op Hawaii?

Aangezien Hawaii een tropisch klimaat kent en het het hele jaar een aangename temperatuur heeft boven de 20 graden, is het ook in februari lekker warm. De gemiddelde minimum temperatuur is in februari 18 graden met een maximum temperatuur van rond de 26 graden. Een prima temperatuur dus, waarbij u even kunt ontsnappen uit de kou en de sneeuw in Nederland. (Hawaii vakantie februari info)

Helaas kent Hawaii ook een regenseizoen dat begint rond de maand november en eindigt rond maart. Februari valt dus ook in het regenseizoen, waardoor het over het algemeen een natte en regenachtige maand is. Een heel groot pluspunt daarbij is wel dat de regen die er valt vaak midden in de nacht valt. Tijdens uw dagelijkse zonsessie heeft u hier dus weinig last van. (Hawaii vakantie februari info)

In februari naar de zon? Boek dan nu een vakantie naar Hawaii!

  • Hawaii vakantie februariZijn er veel toeristen rond dit tijdstip in Hawaii?

Veel mensen maken gebruik van het warme weer in Hawaii en trekken er rond de koude maanden in Nederland naartoe, zo ook in februari. Over het algemeen kan het er in februari dus redelijk druk zijn qua toeristen. Op Hawaii heeft u echter ook mogelijkheden om naar privé-stranden toe te gaan, waarbij u, wanneer u dat wilt, heerlijk tot rust kunt komen. (Hawaii vakantie februari info)

  • Wat zijn de voordelen om in februari naar Hawaii te gaan?

Wanneer u rond de wintermaanden richting Hawaii gaat, is er een grote kans dat u een aantal walvissen spot. Walvissen trekken aan het begin van de winter richting Hawaii om te paren en om kinderen te baren. De kans om walvissen te spotten krijgt u niet iedere dag en de walvissen zijn er alleen in de wintermaanden, dus profiteer daar zeker van. (Hawaii vakantie februari info)

De conclusie: Ook in februari is het warm op Hawaii, is er veel kans op regen (‘s nachts), is het redelijk druk en heeft u kans om walvissen te zien.

Bekijk hier de reizen naar Hawaii voor de maand februari >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *