Hawaii vakantie beste reistijd

Hawaii vakantie beste reistijd

Hawaii vakantie beste reistijd!

Hawaii vakantie beste reistijdVeel reizigers vragen zich af wat de beste reistijd is om Hawaii te bezoeken. Deze vraag kan op verschillende manieren beantwoord worden. Hawaii kent niet echt een slechte of goede tijd om naar toe te reizen. Met een gemiddelde jaartemperatuur van 27 C is Hawaii een bestemming welke u in ieder seizoen kunt bezoeken. Hieronder leest u meer informatie over de beste reistijd van een Hawaii vakantie. (Hawaii vakantie beste reistijd tip)

Bekijk hier de vakanties en rondreizen Hawaii >>

Hawaii vakantie beste reistijd, info:

De evenaar tot Hawaii!

Deze jaartemperatuur dankt Hawaii aan de strategische ligging in de buurt van de evenaar. Het verschil tussen zomer- en wintertemperaturen is daardoor niet zo drastisch als bijvoorbeeld in Europa en Noord-Amerika. De gemiddelde dagtemperatuur varieert van rond de 30 C graden in de zomermaanden tot ergens tussen de 21 C – 26 C in de wintermaanden. Het hele jaar door ziet u op Hawaii tropische bloemen in bloei staan, zelfs in de wintermaanden. Uiteraard heeft Hawaii ook te maken met regenval, maar de zomermaanden zijn aanmerkelijk droger dan de winterperiode. (Hawaii vakantie beste reistijd tip)

Bekijk hier de Hawaii rondreizen, vakanties en meer:

 

Hawaii vakantie beste reistijdHawaii vakantie beste reistijd

Hawaii vakantie beste reistijd

Hawaii vakantie beste reistijd

 

 

Hawaii vakantie beste reistijd

Hawaii vakantie beste reistijd                Hawaii vakantie beste reistijd  Hawaii vakantie beste reistijd


Reizen naar Hawaii in de wintermaanden

Hawaii vakantie beste reistijdHoewel u in de periode november – maart een grotere kans heeft op een regenbui wil dat niet gelijk zeggen dat u met veel regen te kampen heeft tijdens de duur van uw reis. Het komt zelden voor dat regenval problemen veroorzaakt op de verschillende eilanden en het is prima mogelijk om op iedere dag van het jaar een vliegticket naar Hawaii te boeken, zelfs in de nattere winters. Het is aangeraden om snel drogende kleding in uw bagage mee te nemen zodat u in geval een een excursie en regenval snel opdroogt na een verfrissende natuurlijke douche. (Hawaii vakantie beste reistijd info) Gewoonlijk zijn de regenbuien van korte duur en wordt u achteraf getrakteerd op een adembenemend mooie regenboog. Wilt u zeker zijn van zo weinig mogelijk regenbuien tijdens uw wintervakantie op Hawaii? Dit zijn de plaatsen op de verschillende eilanden waar het minste regen valt:

  • Maui – de meeste zonneschijn krijgt u in West en Zuid Maui. (Hawaii vakantie beste reistijd info)
  • Oahu – het zuidelijke gedeelte van het eiland is het droogste.
  • Big Island – de Kohala kust is het hele jaar door zoning en gemiddeld valt er jaarlijks slechts 25 cm regen. (Hawaii vakantie beste reistijd info)
  • Lanai – het zonnige zuiden krijgt jaarlijks de minste regen
  • Kauai — Kauai is het eiland waar de meeste regen valt. Van deze neerslag valt het merendeel in de wintermaanden, alhoewel er ook aaneengeschakelde dagen zijn zonder regen. (Hawaii vakantie beste reistijd info)
Vakantie drukte Hawaii

Dankzij het uitstekende klimaat met zijn milde temperaturen varieert de stroom vakantiegangers met de seizoenen en de verschillende (school)vakantie periodes wereldwijd. Mei is een relatief rustige maand waarbij juli en augustus drukke maanden zijn. De periode van september tot en met half december is dan weer rustig waarbij er vanaf november kans is op een regenbui. (Hawaii vakantie beste reistijd info)

Voor meer informatie over de beste reistijd voor Hawaii: http://bestereistijd.net/beste-reistijd-hawaii/

Meer informatie over Hawaii en vakanties:

Bekijk hier de vakanties op Hawaii >>

 

2 thoughts on “Hawaii vakantie beste reistijd

  1. Ik moet zeggen dat ik heel graag naar Hawaii wil en hou zeker de aanbiedingen in de gaten. Iemand nog een goede tip voor mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *