Hawaii vakantie beste periode

Hawaii vakantie beste periode

De beste reistijd naar Hawaii, kom op deze pagina meer te weten over de reisperiode voor Hawaii.

Hawaii vakantie beste periodeHawaii is één van de staten van de Verenigde Staten, waarvan de hoofdstad Honolulu is. Hawaii bestaat uit maar liefst 137 atollen en vulkanische eilanden, waarvan 18 eilanden de Hawaïaanse eilanden vormen waaronder Kauai, Molokai, Lanai en Hawaii. U wilt binnenkort naar Hawaii, maar weet niet wanneer u dat het beste kunt doen. Hieronder wordt u geadviseerd wanneer u het beste naar Hawaii kunt gaan op basis van het klimaat en op basis van feestdagen en evenementen die gevierd worden in Hawaii. Hieronder leest u meer informatie over een mooie vakantie op Hawaii, enkele mogelijkheden maar ook komt u achter de beste periode voor een vakantie houden op Hawaii. (Hawaii vakantie beste periode info)

Bekijk hier de beste periode voor Hawaii en reizen >>

Hawaii vakantie beste periode:

 • Het klimaat van Hawaii

Wanneer u hebt gekozen voor een vakantie naar Hawaii wilt u natuurlijk wel mooi weer hebben tijdens uw verblijf. Doordat Hawaii een zeeklimaat heeft, is het weer vaak onvoorspelbaar. Net als in Nederland kan het weer van het ene op het andere moment omslaan van zon naar regen, of juist andersom. In de maanden mei tot en met oktober zijn er de hoogste temperaturen met een gemiddelde van 28 tot 33 graden. Tijdens deze maanden is er ook de minste kans op neerslag. In de overige maanden is er tevens ook een zeer aangename temperatuur met een gemiddeld van 25 tot 30 graden. De kans op neerslag is hier echter veel groter. (Hawaii vakantie beste periode info)

 • De drukste periodes op Hawaii

De drukste periodes qua toeristen is van december tot en met februari en van mei tot en met augustus. Wilt u graag genieten van een rustige vakantie zonder al te veel toeristen? Dan dient u dus buiten deze periodes naar Hawaii te gaan, zodat u kunt genieten van uw welverdiende rust. (Hawaii vakantie beste periode info)

 • Evenementen en feestdagen op Hawaii

Hawaii kent een aantal vaste evenementen op feestdagen. Hieronder wordt een opsomming gegeven met deze belangrijkste dagen:

 • Martin Luther King Day op de derde maandag in januari
 • Presidents Day op de derde maandag in februari
 • Memorial Day op de laatste maandag in mei
 • Independance Day op 4 juli
 • Labor Day op de eerste maandag in september
 • Columbus Day op de tweede maandag in oktober
 • Veteran’s Day op 11 november
 • Thanksgiving Day op de laatste donderdag in november

Verder heeft ieder eiland nog zijn eigen feestdagen, bijvoorbeeld het Aloha Festival dat in september plaatsvindt. (Hawaii vakantie beste periode info)

Vakantie Hawaii boeken:

 

Bekijk hier de Hawaii rondreizen, vakanties en meer:

 

Hawaii vakantie beste periodeHawaii vakantie beste periode

Hawaii vakantie beste periode

Hawaii vakantie beste periode

 

 

Hawaii vakantie beste periode

Hawaii vakantie beste periode                Hawaii vakantie beste periode  Hawaii vakantie beste periode

 

Wilt u dus graag tijdens uw vakantie één van deze feestdagen of evenementen meemaken? Plan uw vakantie daar dan omheen, dan heeft u de beste reistijd voor Hawaii.

Meer informatie over Hawaii en vakanties:

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *