Hawaii strandvakantie

Hawaii strandvakantie

Een strandvakantie op Hawaii, puur genieten!

Hawaii strandvakantieHet is fijne gedachte om op vakantie te gaan. Dat is zeker het geval als u naar Hawaii gaat. U kunt daar een heerlijke strandvakantie gaan houden. Op de grote eilanden, die geschikt zijn voor de toeristen, zijn er prachtige stranden. Een van de bekendste is wel Waikiki Beach. Hieronder leest u meer informatie over een Hawaii strandvakantie en andere interessante weetjes voor een mooie reis of vakantie naar Hawaii. Tevens heeft u hieronder de mogelijkheid om een vraag te stellen of iets toe te voegen aan deze pagina dat van betekenis kan zijn voor een strandvakantie op Hawaii.

Bekijk hier de strandvakanties op Hawaii >>

Hawaii strandvakantie tips:

  • Waikiki beach

Gelegen aan de zuidelijke oever van de hoofdstad Honolulu ligt de beroemde wijk Waikiki. Vroeger was dat de plaats waar bekende gasten kwamen om hun vakantie door te brengen. Vandaag de dag is Waikiki een belangrijk resort op het eiland van Oahu. Het is een drukke ontmoetingsplaats voor alle gasten uit heel de wereld. Langs de boulevard vindt u er vele wereldklasse winkels, restaurants en entertainment. (Hawaii strandvakantie info)

  • Strand

Waikiki is het bekendste om zijn prachtige strand waar het heerlijk vertoeven is. Het water is er perfect voor surfers. Het is ook een heerlijke vakantie om er te gaan luieren op het strand en de mensen te bekijken, zoals velen doen. Je kan er op een fijne manier je dag doorbrengen. In de avond kan je heerlijk gaan eten in een van de vele restaurants of heerlijk uitgaan. Ondanks dat het strand er bijzonder fijn is is het natuurlijk ook goed om andere bezienswaardigheden te gaan bekijken. Zo is het mogelijk om de Honolulu Zoo te gaan bewonderen of het Waikiki Aquarium. (Hawaii strandvakantie info) Beiden bieden voor het hele gezin volop plezier. Langs de Kalakaua en Kuhio Avenue vindt u er zeer goede restaurants en fantastische winkels. Toch is het strand over het algemeen wel de voornaamste attractie op Hawaii.

Bekijk hier de Hawaii reizen, strandvakanties rondreizen en meer:

 

Hawaii strandvakantieHawaii strandvakantie

Hawaii strandvakantie

Hawaii strandvakantie

 

 

Hawaii strandvakantie

Hawaii strandvakantie                Hawaii strandvakantie  Hawaii strandvakantie

 

De stranden zijn ook het bekendste voor ons westerlingen. Wanneer we op de TV beelden zien van Hawaii zal dat hoofdzakelijk altijd een of ander strand zijn wat in beeld komt. (Hawaii strandvakantie info)Toch moet u zich niet alleen laten verleiden om voor de stranden naar Hawaii te gaan. Het is op de eerste plaats geen goedkope reis. De vliegafstand is groot en dat zal allemaal betaald moeten worden. Op zich is Hawaii niet veel duurder dan in Nederland maar u zal merken dat de reis een behoorlijk bedrag vereist. Ondanks dat het kostbaar is krijgt u waar voor uw geld. Het is geen reis die u jaarlijks moet maken maar eenmaal in je leven meemaken is een goede gedachte. Het weer is er altijd goed. De temperatuur is er gemiddeld 30 graden maar dankzij de altijd aanwezige passaatwinden is het er altijd heerlijk koel. Tijdens de nachtelijke uren daalt de temperatuur tot ongeveer 25 graden waardoor het mogelijk is om goed te slapen. Hierdoor hebt u een goede nachtrust en kunt de volgende dag weer goed aan de slag. (Hawaii strandvakantie info)

Meer informatie over een vakantie op Hawaii:

Bekijk hier de strandvakantie op Hawaii en reisinformatie >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *