Hawaii Kauai vakantie

Hawaii Kauai vakantie

Vakantie Hawaii Kauai, alles over Hawaii Kauai.

Hawaii Kauai vakantieLekker rustig genieten van het bijzondere landschap en prachtige uitzicht? Een vakantie naar Hawaii Kauai heeft dat u allemaal te bieden. Dus waar wacht u nog op! Hieronder leest u meer informatie over een Hawaii Kauai vakantie. Wanneer u zelf informatie wilt toevoegen aan deze pagina dan kunt u hieronder een bericht achterlaten, tevens heeft u de mogelijkheid om een mooie reis te boeken door op één van de blauwe links te klikken. Wij wensen u heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Hawaii.

Bekijk hier de vakanties op Hawaii en reizen >>

 

Hawaii Kauai vakantie:

Kauai is een van de grote eilanden en ligt ten noordwesten van Oahu, waar de hoofdstad van Hawaii zich bevindt. Het eiland heeft de bijnaam ‘Garden Isle’. Dit komt doordat het een bijzondere en ruige natuur heeft en door de vele regen, die er valt, zijn er veel bomen en planten op Kauai. Wat dus voor een adembenemend uitzicht zorgt. Naast de vele begroeiingen heeft Kauai ook prachtige stranden en bergen. Kauai is het oudste eiland van de eilandengroep Hawaii. En het kan u zelfs bekend voorkomen, de films Jurassic Park en Lilo & Stitch zijn hier opgenomen. De hoogtepunten van het eiland worden hieronder uitgebreider besproken;

  • Waimea Canyon

Dit wordt ook wel de Grand Canyon van Hawaii genoemd. Eigenlijk heeft het geen verdere uitleg nodig, want iedereen kent de echte Grand Canyon. Deze canyon is zo’n 1000 meter diep en het bestaat uit rode rotsen en bergen. U kunt hier fantastische wandelingen maken en er zijn ook verschillende uitkijkpunten, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht. (Hawaii Kauai vakantie tip)

  • Napali coast

Hier moet u niet denken aan mooie stranden, maar aan adembenemende steile kliffen, die eindigen in de helderblauwe zee. De Napali kust is alleen maar bereikbaar via een wandelpad. U kunt hier prachtige wandelingen maken met schitterend uitzicht en de ruige natuur van Hawaii te ontdekken. Ook voor de niet-wandelaars is er een mogelijkheid de kliffen te bewonderen, maar dan vanaf zee met een boot tour. (Hawaii Kauai vakantie tip)

  • Haena Park

Dit park wordt ook het ‘einde van de weg’ genoemd, omdat het aan het eind van de bekende Kuhio Highway ligt. Even heerlijk genieten op een van de mooiste stranden van het eiland Ook u kunt hier goed surfen en snorkelen. (Hawaii Kauai vakantie tip)

  • Limahuli Garden

Limahuli Garden is een botanische tuin en ook een natuurreservaat. De planten die zich hier bevinden, komen van nature voor op Hawaii. In het gebied zelf loopt ook nog een mooie beek en het wordt afgeschermd door de Makana berg. (Hawaii Kauai vakantie tip)

  • Helikopter tour

Een echte aanrader om te doen op Kauai is toch wel een helikoptervlucht. Tijdens deze vlucht vlieg je langs de prachtigste watervallen, waaronder de waterval die bekend is van de Jurassic Park film. Ook vlieg je over de Waimea Canyon en de Waialeale krater. Dus zeker de moeite waard. (Hawaii Kauai vakantie tip)

Vergelijk de prijzen voor een vakantie in Hawaii!

 

Hawaii Kauai vakantieHawaii Kauai vakantie

Hawaii Kauai vakantie

Hawaii Kauai vakantie

 

 

Hawaii Kauai vakantie

Hawaii Kauai vakantie                Hawaii Kauai vakantie  Hawaii Kauai vakantie

 

Meer informatie:

Bekijk hier de vakanties Kauai Hawaii en tips >>

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *